Nabeschouwing Heracles - Telstar (3-0) || KNVB Beker 2020/2021

Woensdag 28 oktober 2020 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Heracles het woensdag 28 oktober 2020 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Ergilio Hato in Almelo.

Via de Heracles - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Telstar (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen Heracles en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 3-0 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. S. Bakis maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Heracles Almelo vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Heracles Almelo vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Vloet op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Szoke van Heracles Almelo die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clay Ruperti, waardoor Heracles een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Heracles - Telstar 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Penalty Heracles Almelo Penalty S. Bakis Heracles Almelo 1-0
30' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Y. Liesdek Telstar
45' Gele kaart Telstar Gele kaart voor W. Cagro Telstar
49' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor S. van der Water Heracles Almelo
58' Wissel Telstar Wissel C. Dijkstra voor Y. Liesdek Telstar
65' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. el Yaakoubi Telstar
67' Wissel Telstar Wissel I. Bronkhorst voor D. Adshead Telstar
67' Wissel Telstar Wissel R. Sprangers voor G. van Velzen Telstar
68' Wissel Heracles Almelo Wissel K. Jakobsen voor S. van der Water Heracles Almelo
68' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Szoke voor S. Bakis Heracles Almelo
72' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt R. Vloet met assist van D. Burgzorg Heracles Almelo 2-0
77' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Oubella voor T. Breukers Heracles Almelo
82' Wissel Heracles Almelo Wissel G. Quagliata voor J. Hardeveld Heracles Almelo
92' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt A. Szoke met assist van T. Bijleveld Heracles Almelo 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Telstar
Opstellingen Heracles - Telstar
De opstellingen van Heracles en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Telstar zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Frank Wormuth
Coach Andries Jonker
Voorbeschouwing Heracles - Telstar

Heracles en Telstar spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en Telstar in de KNVB Beker vond plaats op 27 september 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Heracles favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.