Nabeschouwing Hoogeveen - DOVO (2-2) (1-4 na strafschoppen) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Hoogeveen het zaterdag 29 augustus 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen DOVO. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Bentinckspark Veld 9 in Hoogeveen.

Via de Hoogeveen - DOVO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoogeveen - DOVO (2-2) (1-4 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Hoogeveen en DOVO is geëindigd in een overwinning voor DOVO. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek DOVO het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 1-4 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door K. Engbers, waarmee Hoogeveen met 1-0 de leiding nam. DOVO kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. van Essen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette M. Drent zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hoogeveen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. de Bondt de 2-2 maakte voor DOVO. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 1-4 score in het voordeel van DOVO, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Hoogeveen - DOVO
2
2
LIVE Hoogeveen - DOVO 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoogeveen - DOVO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Hoogeveen Doelpunt K. Engbers Hoogeveen 1-0
15' Doelpunt DOVO Doelpunt B. van Essen DOVO 1-1
46' Wissel Hoogeveen Wissel M. Heerkes voor J. Veltmaat Hoogeveen
51' Wissel Hoogeveen Wissel P. Bangura voor F. van Kommer Hoogeveen
60' Gele kaart Hoogeveen Gele kaart voor S. Akbas Hoogeveen
66' Wissel DOVO Wissel Q. Arends voor K. Huisman DOVO
67' Wissel Hoogeveen Wissel J. Screever voor M. Benschop Hoogeveen
67' Wissel Hoogeveen Wissel M. Drent voor N. Schuurman Hoogeveen
71' Gele kaart DOVO Gele kaart voor J. Waalkens DOVO
77' Doelpunt Hoogeveen Doelpunt M. Drent Hoogeveen 2-1
78' Doelpunt DOVO Doelpunt N. de Bondt DOVO 2-2
80' Wissel Hoogeveen Wissel D. Gerding voor E. Bijlsma Hoogeveen
83' Wissel DOVO Wissel N. Willems voor T. Menting DOVO
116' Wissel DOVO Wissel G. Dix voor B. van Essen DOVO