Nabeschouwing Kozakken Boys - DEM (1-0) || KNVB Beker 2020/2021

Woensdag 7 oktober 2020 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Kozakken Boys het woensdag 7 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen DEM. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Zwaaier in Werkendam.

Via de Kozakken Boys - DEM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kozakken Boys - DEM (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen Kozakken Boys en DEM is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kozakken Boys. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door N. Mekkaoui, waarmee Kozakken Boys met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Kozakken Boys dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Kozakken Boys de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Kozakken Boys - DEM 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kozakken Boys - DEM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart DEM Gele kaart voor C. Cijntje DEM
15' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor Y. Ouja Kozakken Boys
38' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor F. Keukens Kozakken Boys
63' Wissel Kozakken Boys Wissel J. Lommers voor K. Tejan Kozakken Boys
63' Wissel Kozakken Boys Wissel T. ten Den voor P. Rajcomar Kozakken Boys
67' Wissel Kozakken Boys Wissel T. Marijnissen voor F. Keukens Kozakken Boys
67' Wissel DEM Wissel T. Verswijveren voor M. Obioha DEM
67' Wissel DEM Wissel T. Wolters voor C. Cijntje DEM
75' Wissel DEM Wissel S. de Wit voor J. van Gelderen DEM
75' Wissel DEM Wissel Richie Owusu-Ansah voor B. Zejli DEM
88' Wissel DEM Wissel E. Altun voor L. Grammenidis DEM
93' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt N. Mekkaoui Kozakken Boys 1-0
93' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor N. Mekkaoui Kozakken Boys
94' Gele kaart DEM Gele kaart voor M. Gencer DEM
Video hoogtepunten en samenvatting Kozakken Boys - DEM
Opstellingen Kozakken Boys - DEM
De opstellingen van Kozakken Boys en DEM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Kozakken Boys - DEM

Kozakken Boys en DEM spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Kozakken Boys en DEM elkaar treffen in de KNVB Beker.