Nabeschouwing Lisse - SteDoCo (0-3) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 6 oktober 2020 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Lisse het dinsdag 6 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SteDoCo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ter Specke in Lisse.

Via de Lisse - SteDoCo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lisse - SteDoCo (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen Lisse en SteDoCo is onder leiding van scheidsrechter Jaafar Aafouallah geëindigd in een 0-3 overwinning voor SteDoCo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door B. Jongeneel, waarmee SteDoCo met 0-1 de leiding nam. In de 18e minuut was het SteDoCo dat via M. Pereira dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jaafar Aafouallah. Jeffrey Pérez dacht na 32 minuten te scoren voor SteDoCo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte V. Verheul de voorsprong door in de 56e minuut de 0-2 te scoren voor SteDoCo. In de 75e minuut volgde een derde treffer van SteDoCo, waarmee G. dos Santos zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jaafar Aafouallah, waardoor SteDoCo een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lisse - SteDoCo 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lisse - SteDoCo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt SteDoCo Doelpunt B. Jongeneel SteDoCo 0-1
18' Doelpunt SteDoCo Doelpunt M. Pereira SteDoCo
32' Doelpunt SteDoCo Doelpunt Jeffrey Pérez SteDoCo
46' Wissel Lisse Wissel M. van der Neut voor T. Zwetsloot Lisse
56' Doelpunt SteDoCo Doelpunt V. Verheul SteDoCo 0-2
62' Wissel Lisse Wissel D. Verweij voor R. Schaap Lisse
62' Wissel Lisse Wissel J. Schet voor R. van Ekeris Lisse
62' Wissel Lisse Wissel J. van der Putten voor B. Gozeling Lisse
75' Doelpunt SteDoCo Doelpunt G. dos Santos SteDoCo 0-3
77' Wissel Lisse Wissel R. van der Zwet voor T. Noordhoff Lisse
84' Wissel SteDoCo Wissel Y. Cortie voor M. Pereira SteDoCo
90' Gele kaart Lisse Gele kaart voor J. van der Putten Lisse
Video hoogtepunten en samenvatting Lisse - SteDoCo
Opstellingen Lisse - SteDoCo

Voorbeschouwing Lisse - SteDoCo

Lisse en SteDoCo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jaafar Aafouallah en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lisse en SteDoCo elkaar treffen in de KNVB Beker.