Nabeschouwing OFC Oostzaan - DOS Kampen (7-1) || KNVB Beker 2020/2021

Woensdag 7 oktober 2020 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt OFC Oostzaan het woensdag 7 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen DOS Kampen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Goed Genoeg in Amsterdam.

Via de OFC Oostzaan - DOS Kampen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OFC Oostzaan - DOS Kampen (7-1)

Het KNVB Beker duel tussen OFC Oostzaan en DOS Kampen is onder leiding van scheidsrechter Reinoud Weiland geëindigd in een 7-1 overwinning voor OFC Oostzaan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door T. Knul, waarmee DOS Kampen met 0-1 de leiding nam. OFC Oostzaan kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Suleiman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette B. El Amrani zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee OFC Oostzaan de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor OFC Oostzaan vergroot nadat B. El Amrani de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 59e minuut nadat M. Suleiman namens OFC Oostzaan de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 66e minuut was het N. Springer van OFC Oostzaan wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Het volgende doelpunt van OFC Oostzaan viel in de 74e minuut en betekende de 6-1. Het doelpunt kwam op naam van N. Springer. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door OFC Oostzaan. Het was V. van der Linde die in de 90e minuut de stand op 7-1 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Reinoud Weiland bij een 7-1 eindstand in het voordeel van OFC Oostzaan.

Wedstrijdstatistieken OFC Oostzaan - DOS Kampen
7
1
LIVE OFC Oostzaan - DOS Kampen 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OFC Oostzaan - DOS Kampen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt DOS Kampen Doelpunt T. Knul DOS Kampen 0-1
31' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt M. Suleiman OFC Oostzaan 1-1
46' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt B. El Amrani OFC Oostzaan 2-1
57' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt B. El Amrani OFC Oostzaan 3-1
59' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt M. Suleiman OFC Oostzaan 4-1
60' Wissel DOS Kampen Wissel J. van Putten voor R. Mulder DOS Kampen
60' Wissel DOS Kampen Wissel C. van der Worp voor L. Krijn DOS Kampen
66' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt N. Springer OFC Oostzaan 5-1
68' Wissel OFC Oostzaan Wissel S. Akouili voor S. ten Hoope OFC Oostzaan
68' Wissel OFC Oostzaan Wissel M. Chih voor A. El Hasnaoui OFC Oostzaan
70' Wissel OFC Oostzaan Wissel B. Amarzagouio voor N. Butter OFC Oostzaan
70' Wissel OFC Oostzaan Wissel V. van der Linde voor D. Aslan OFC Oostzaan
70' Wissel DOS Kampen Wissel F. Jansen voor T. Knul DOS Kampen
74' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt N. Springer OFC Oostzaan 6-1
80' Wissel OFC Oostzaan Wissel I. Boudouni voor M. Suleiman OFC Oostzaan
80' Wissel DOS Kampen Wissel K. Mulder voor R. Meijer DOS Kampen
80' Wissel DOS Kampen Wissel M. Vespignani voor B. Öztürk DOS Kampen
90' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt V. van der Linde OFC Oostzaan 7-1
Video hoogtepunten en samenvatting OFC Oostzaan - DOS Kampen
Opstellingen OFC Oostzaan - DOS Kampen
De opstellingen van OFC Oostzaan en DOS Kampen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.