Nabeschouwing OSS '20 - Ajax Amateurs (5-2) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt OSS '20 het zaterdag 29 augustus 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ajax Amateurs. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Rusheuvel in Oss.

Via de OSS '20 - Ajax Amateurs live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OSS '20 - Ajax Amateurs (5-2)

Het KNVB Beker duel tussen OSS '20 en Ajax Amateurs is geëindigd in een 5-2 overwinning voor OSS '20. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. van der Velden, waarmee OSS '20 met 1-0 de leiding nam. Ajax Amateurs kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Smal, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam OSS '20 vervolgens op 2-1. Het was T. Waterink die vanaf 11 meter wist te scoren in de 45e minuut. In de 52e minuut scoorde OSS '20 via D. Pijnenburg, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 58 minuten spelen wist Ajax Amateurs via Y. Janzen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 58e minuut scoorde G. Prijor namens OSS '20. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 62e minuut leek A. Sesay te scoren voor OSS '20, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. Na 67 minuten breidde OSS '20 de voorsprong via T. Pijnenburg verder uit. De stand in de wedstrijd kwam daarmee op 3-1 te staan. Even daarna in de 73e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het G. van Zoolingen die namens Ajax Amateurs de stand op 3-2 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van OSS '20.

Wedstrijdstatistieken OSS '20 - Ajax Amateurs
5
2
LIVE OSS '20 - Ajax Amateurs 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OSS '20 - Ajax Amateurs teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt OSS '20 Doelpunt J. van der Velden OSS '20 1-0
30' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt S. Smal Ajax Amateurs 1-1
45' Penalty OSS '20 Penalty T. Waterink OSS '20 2-1
52' Doelpunt OSS '20 Doelpunt D. Pijnenburg met assist van B. Spierings OSS '20
58' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt Y. Janzen met assist van M. Sterk Ajax Amateurs
58' Doelpunt OSS '20 Doelpunt G. Prijor met assist van K. Misa-Danso OSS '20
62' Doelpunt OSS '20 Doelpunt A. Sesay met assist van T. de Groot OSS '20
67' Doelpunt OSS '20 Doelpunt T. Pijnenburg OSS '20 3-1
68' Wissel Ajax Amateurs Wissel T. Buis voor R. Fransberg Ajax Amateurs
73' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt G. van Zoolingen Ajax Amateurs 3-2
80' Wissel Ajax Amateurs Wissel A. Moussa voor S. Yılmaz Ajax Amateurs
81' Doelpunt OSS '20 Doelpunt J. van der Velden OSS '20 4-2
85' Gele kaart OSS '20 Gele kaart voor J. Calor OSS '20
85' Wissel OSS '20 Wissel H. van Dijk voor J. van der Velden OSS '20
85' Wissel OSS '20 Wissel J. van Ginkel voor J. Calor OSS '20
85' Wissel OSS '20 Wissel T. Leenders voor T. Pijnenburg OSS '20
90' Doelpunt OSS '20 Doelpunt T. Leenders OSS '20 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting OSS '20 - Ajax Amateurs
Opstellingen OSS '20 - Ajax Amateurs

Voorbeschouwing OSS '20 - Ajax Amateurs

OSS '20 en Ajax Amateurs spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat OSS '20 en Ajax Amateurs elkaar treffen in de KNVB Beker.