Nabeschouwing Rijnvogels - JOS Watergraafsmeer (1-1) (4-2 na strafschoppen) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Rijnvogels het zaterdag 29 augustus 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen JOS Watergraafsmeer. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Kooltuin in Katwijk aan den Rijn.

Via de Rijnvogels - JOS Watergraafsmeer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijnvogels - JOS Watergraafsmeer (1-1) (4-2 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Rijnvogels en JOS Watergraafsmeer is onder leiding van scheidsrechter Sven Spaan geëindigd in een overwinning voor Rijnvogels. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Rijnvogels het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door V. Tjin-Asjoe, waarmee Rijnvogels met 1-0 de leiding nam. JOS Watergraafsmeer kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van , waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 81e minuut moest Rijnvogels verder met een man minder nadat A. Vendt een rode kaart had gekregen. Het lukte JOS Watergraafsmeer in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van Rijnvogels, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Rijnvogels - JOS Watergraafsmeer
1
1
LIVE Rijnvogels - JOS Watergraafsmeer 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijnvogels - JOS Watergraafsmeer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Rijnvogels Doelpunt V. Tjin-Asjoe Rijnvogels 1-0
62' Doelpunt JOS Watergraafsmeer Doelpunt JOS Watergraafsmeer 1-1
81' Rode kaart Rijnvogels Rode kaart voor A. Vendt Rijnvogels
1' Penalty gescoord in shootout Rijnvogels Penalty gescoord in shootout Rijnvogels 1-0
1' Penalty gescoord in shootout JOS Watergraafsmeer Penalty gescoord in shootout JOS Watergraafsmeer 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Rijnvogels Penalty gescoord in shootout Rijnvogels 2-1
2' Penalty gescoord in shootout JOS Watergraafsmeer Penalty gescoord in shootout JOS Watergraafsmeer 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Rijnvogels Penalty gescoord in shootout Rijnvogels 3-2
3' Penalty gemist in shootout JOS Watergraafsmeer Penalty gemist in shootout JOS Watergraafsmeer
4' Penalty gescoord in shootout Rijnvogels Penalty gescoord in shootout Rijnvogels 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rijnvogels - JOS Watergraafsmeer
Opstellingen Rijnvogels - JOS Watergraafsmeer
De opstellingen van Rijnvogels en JOS Watergraafsmeer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.