Nabeschouwing Rijnvogels - UNA (2-4) || KNVB Beker 2020/2021

Woensdag 7 oktober 2020 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Rijnvogels het woensdag 7 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen UNA. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Kooltuin in Katwijk aan den Rijn.

Via de Rijnvogels - UNA live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijnvogels - UNA (2-4)

Het KNVB Beker duel tussen Rijnvogels en UNA is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 2-4 overwinning voor UNA. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door V. Tjin-Asjoe, waarmee Rijnvogels met 1-0 de leiding nam. UNA kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. van Boekel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette M. van den Akker zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee UNA de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. van Duijn de 2-2 maakte voor Rijnvogels. UNA leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 74 minuten op voorsprong na een goal van N. van Boekel: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van UNA speler N. Tielemans, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Evian Cantineau bij een 2-4 eindstand in het voordeel van UNA.

Wedstrijdstatistieken Rijnvogels - UNA
2
4
LIVE Rijnvogels - UNA 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijnvogels - UNA teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Rijnvogels Gele kaart voor W. Schonenberg Rijnvogels
30' Doelpunt Rijnvogels Doelpunt V. Tjin-Asjoe Rijnvogels 1-0
39' Gele kaart UNA Gele kaart voor N. van Boekel UNA
45' Gele kaart Rijnvogels Gele kaart voor M. Reijneveld Rijnvogels
51' Gele kaart Rijnvogels Gele kaart voor K. Michel Rijnvogels
60' Doelpunt UNA Doelpunt N. van Boekel UNA 1-1
63' Gele kaart UNA Gele kaart voor M. van de Gevel UNA
64' Wissel UNA Wissel N. Tielemans voor M. van de Gevel UNA
71' Doelpunt UNA Doelpunt M. van den Akker UNA 1-2
73' Doelpunt Rijnvogels Doelpunt J. van Duijn Rijnvogels 2-2
74' Doelpunt UNA Doelpunt N. van Boekel UNA 2-3
79' Wissel UNA Wissel N. van Gerwen voor T. Horsten UNA
83' Wissel Rijnvogels Wissel M. Parami voor R. van Leeuwen Rijnvogels
87' Doelpunt UNA Doelpunt N. Tielemans UNA 2-4
87' Wissel Rijnvogels Wissel M. van Steen voor W. Schonenberg Rijnvogels
89' Wissel UNA Wissel R. Anpong voor T. Willems UNA
90' Wissel Rijnvogels Wissel R. van der Stoep voor V. Tjin-Asjoe Rijnvogels
Video hoogtepunten en samenvatting Rijnvogels - UNA
Opstellingen Rijnvogels - UNA

Voorbeschouwing Rijnvogels - UNA

Rijnvogels en UNA spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rijnvogels en UNA elkaar treffen in de KNVB Beker.