Nabeschouwing RKSV Cluzona - Sparta Nijkerk (0-4) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt RKSV Cluzona het zaterdag 29 augustus 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sparta Nijkerk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Doelen Veld 2 in Wouw.

Via de RKSV Cluzona - Sparta Nijkerk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKSV Cluzona - Sparta Nijkerk (0-4)

Het KNVB Beker duel tussen RKSV Cluzona en Sparta Nijkerk is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Sparta Nijkerk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Sparta Nijkerk op voorsprong te komen via een doelpunt van J. van Nieuwkerk. Helaas voor Sparta Nijkerk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 41 minuten was het J. van Nieuwkerk die Sparta Nijkerk op een 0-1 voorsprong zette. B. Burgerhout dacht na 46 minuten te scoren voor Sparta Nijkerk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde Sparta Nijkerk via J. Buitenhuis, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 62e minuut werd de stand op 0-2 gezet na een benutte penalty van Sparta Nijkerk speler M. de Ruiter. De derde treffer van Sparta Nijkerk viel in de 70e minuut en kwam van de schoen van R. Bakkenes. In de 81e minuut scoorde Sparta Nijkerk voor de vierde keer via Donny van der Wal die daarmee voor de 0-4 zorgde.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Sparta Nijkerk.

Wedstrijdstatistieken RKSV Cluzona - Sparta Nijkerk
LIVE RKSV Cluzona - Sparta Nijkerk 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKSV Cluzona - Sparta Nijkerk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt J. van Nieuwkerk Sparta Nijkerk
41' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt J. van Nieuwkerk Sparta Nijkerk 0-1
46' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt B. Burgerhout met assist van J. van Nieuwkerk Sparta Nijkerk
46' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt J. Buitenhuis met assist van M. Ahrens Sparta Nijkerk
51' Wissel RKSV Cluzona Wissel T. Wezenbeek voor S. Snoeijs RKSV Cluzona
62' Penalty Sparta Nijkerk Penalty M. de Ruiter Sparta Nijkerk 0-2
69' Wissel Sparta Nijkerk Wissel Donny van der Wal voor M. de Ruiter Sparta Nijkerk
70' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt R. Bakkenes Sparta Nijkerk 0-3
74' Wissel RKSV Cluzona Wissel J. Dekker voor D. Dekker RKSV Cluzona
74' Wissel RKSV Cluzona Wissel L. Sanders voor T. Blomaard RKSV Cluzona
77' Wissel Sparta Nijkerk Wissel M. Al Haydar voor J. Makizodila Sparta Nijkerk
77' Wissel Sparta Nijkerk Wissel R. van den Brink voor R. Diderik Sparta Nijkerk
81' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt Donny van der Wal Sparta Nijkerk 0-4
81' Gele kaart RKSV Cluzona Gele kaart voor J. Hack RKSV Cluzona
85' Wissel RKSV Cluzona Wissel M. Bellemans voor Y. Bus RKSV Cluzona
85' Wissel RKSV Cluzona Wissel W. de Krom voor R. Maas RKSV Cluzona
Video hoogtepunten en samenvatting RKSV Cluzona - Sparta Nijkerk
Opstellingen RKSV Cluzona - Sparta Nijkerk

Voorbeschouwing RKSV Cluzona - Sparta Nijkerk

RKSV Cluzona en Sparta Nijkerk spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat RKSV Cluzona en Sparta Nijkerk elkaar treffen in de KNVB Beker.