Nabeschouwing SC Heerenveen - TOP Oss (3-1) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 27 oktober 2020 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt SC Heerenveen het dinsdag 27 oktober 2020 om 19:45 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - TOP Oss (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen SC Heerenveen en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Edgar Bijl geëindigd in een 3-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Veerman, waarmee SC Heerenveen met 1-0 de leiding nam. TOP Oss kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. J. Sanches, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette B. Nygren zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee SC Heerenveen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 40 minuten werd de voorsprong voor SC Heerenveen vergroot nadat R. Kongolo de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor SC Heerenveen.

LIVE SC Heerenveen - TOP Oss 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt J. Veerman SC Heerenveen 1-0
29' Doelpunt TOP Oss Doelpunt J. J. Sanches met assist van D. van der Heiden TOP Oss 1-1
33' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt B. Nygren met assist van J. Veerman SC Heerenveen 2-1
40' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt R. Kongolo met assist van B. Nygren SC Heerenveen 3-1
62' Wissel TOP Oss Wissel J. Lammers voor S. Overgoor TOP Oss
65' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor G. Buttner TOP Oss
75' Wissel TOP Oss Wissel D. Guezen voor M. Remans TOP Oss
76' Wissel TOP Oss Wissel M. Aramburu voor G. Buttner TOP Oss
76' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Hajal voor S. Dewaele SC Heerenveen
77' Wissel SC Heerenveen Wissel U. Llanez voor B. Nygren SC Heerenveen
84' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor D. van der Heiden TOP Oss
85' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Floranus voor H. Akujobi SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - TOP Oss
Opstellingen SC Heerenveen - TOP Oss
De opstellingen van SC Heerenveen en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.