Nabeschouwing Spakenburg - AFC (0-1) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 6 oktober 2020 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Spakenburg het dinsdag 6 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AFC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de Spakenburg - AFC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spakenburg - AFC (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen Spakenburg en AFC is geëindigd in een 0-1 overwinning voor AFC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 63e minuut dacht AFC op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Dekker. Helaas voor AFC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 74 minuten was het G. van Weerdenburg die AFC op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor AFC uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Spakenburg - AFC
LIVE Spakenburg - AFC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spakenburg - AFC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

63' Doelpunt AFC Doelpunt V. Dekker met assist van W. Vink AFC
69' Wissel Spakenburg Wissel T. van den Houten voor E. Pires Tavares Spakenburg
69' Wissel AFC Wissel G. van Weerdenburg voor O. Siali AFC
74' Doelpunt AFC Doelpunt G. van Weerdenburg AFC 0-1
78' Wissel AFC Wissel Y. Teijsse voor M. Grootfaam AFC
81' Wissel Spakenburg Wissel D. Snepvangers voor R. Eindhoven Spakenburg
81' Wissel Spakenburg Wissel J. Bitter voor R. Terschegget Spakenburg
88' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor F. Schilder Spakenburg
91' Wissel AFC Wissel T. Linthorst voor R. Ignacio AFC
93' Gele kaart AFC Gele kaart voor G. van Weerdenburg AFC