Nabeschouwing Sparta Nijkerk - Rijnsburgse Boys (2-3) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 6 oktober 2020 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Sparta Nijkerk het dinsdag 6 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rijnsburgse Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Ebbenhorst in Nijkerk.

Via de Sparta Nijkerk - Rijnsburgse Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Nijkerk - Rijnsburgse Boys (2-3)

Het KNVB Beker duel tussen Sparta Nijkerk en Rijnsburgse Boys is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 2-3 overwinning voor Rijnsburgse Boys. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sparta Nijkerk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van G. Plet. Rijnsburgse Boys kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Magan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette J. Spruijt zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rijnsburgse Boys de leiding in de wedstrijd nam.

In de 75e minuut werd B. Koomen van Rijnsburgse Boys met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rijnsburgse Boys het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 85 minuten werd de voorsprong voor Rijnsburgse Boys vergroot nadat D. Van der Moot de 1-3 wist te scoren. Sparta Nijkerk verkleinde in de 86e minuut de achterstand doordat B. Burgerhout de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luuk Timmer bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Rijnsburgse Boys.

LIVE Sparta Nijkerk - Rijnsburgse Boys 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Nijkerk - Rijnsburgse Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt G. Plet Sparta Nijkerk 1-0
63' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt M. Magan Rijnsburgse Boys 1-1
64' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt J. Spruijt Rijnsburgse Boys 1-2
75' Rode kaart Rijnsburgse Boys Rode kaart voor B. Koomen Rijnsburgse Boys
85' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt D. Van der Moot Rijnsburgse Boys 1-3
86' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt B. Burgerhout Sparta Nijkerk 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Nijkerk - Rijnsburgse Boys
Opstellingen Sparta Nijkerk - Rijnsburgse Boys

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - Rijnsburgse Boys

Sparta Nijkerk en Rijnsburgse Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sparta Nijkerk en Rijnsburgse Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.