Nabeschouwing SteDoCo - Den Hoorn (10-0) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt SteDoCo het zaterdag 29 augustus 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Den Hoorn. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark SteDoCo in Hoornaar.

Via de SteDoCo - Den Hoorn live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SteDoCo - Den Hoorn (10-0)

Het KNVB Beker duel tussen SteDoCo en Den Hoorn is geëindigd in een 10-0 overwinning voor SteDoCo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 8-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 10-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door V. Verheul, waarmee SteDoCo met 1-0 de leiding nam. SteDoCo vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. dos Santos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 17e minuut volgde een derde treffer van SteDoCo, waarmee G. dos Santos zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam SteDoCo geen gas terug, waardoor in de 18e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van G. dos Santos. De 5-0 voor SteDoCo volgde even later in de 27e minuut nadat J. Schröder namens zijn team opnieuw wist te scoren. Even later was het opnieuw J. Schröder die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij SteDoCo op 6-0 in de 38e minuut. Het volgende doelpunt van SteDoCo viel in de 39e minuut en betekende de 7-0. Het doelpunt kwam op naam van M. Pereira. In de 45e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door B. van Wanrooij van SteDoCo die daarmee tekende voor de 8-0. In de 46e minuut leek M. van den Bergh te scoren voor SteDoCo, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door SteDoCo, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 10-0 stand in het voordeel van SteDoCo.

Wedstrijdstatistieken SteDoCo - Den Hoorn
10
0
LIVE SteDoCo - Den Hoorn 10-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SteDoCo - Den Hoorn teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt SteDoCo Doelpunt V. Verheul SteDoCo 1-0
8' Doelpunt SteDoCo Doelpunt G. dos Santos SteDoCo 2-0
17' Doelpunt SteDoCo Doelpunt G. dos Santos SteDoCo 3-0
18' Doelpunt SteDoCo Doelpunt G. dos Santos SteDoCo 4-0
27' Doelpunt SteDoCo Doelpunt J. Schröder SteDoCo 5-0
38' Doelpunt SteDoCo Doelpunt J. Schröder SteDoCo 6-0
39' Doelpunt SteDoCo Doelpunt M. Pereira SteDoCo 7-0
45' Doelpunt SteDoCo Doelpunt B. van Wanrooij SteDoCo 8-0
46' Doelpunt SteDoCo Doelpunt M. van den Bergh met assist van M. Ouhammou SteDoCo
46' Penalty SteDoCo Penalty J. Moor K. Plaate SteDoCo
54' Wissel SteDoCo Wissel C. Vicento voor V. Verheul SteDoCo
54' Wissel SteDoCo Wissel G. Tiebosch voor G. dos Santos SteDoCo
54' Wissel SteDoCo Wissel H. Pinarci voor M. Pereira SteDoCo
61' Doelpunt SteDoCo Doelpunt B. van Wanrooij SteDoCo 9-0
62' Wissel SteDoCo Wissel J. Sterrenburg voor J. Schröder SteDoCo
62' Wissel Den Hoorn Wissel N. Barends voor T. Dimitrijevic Den Hoorn
62' Wissel SteDoCo Wissel E. Mariana voor Milad Intezar SteDoCo
71' Penalty SteDoCo Penalty C. Vicento SteDoCo 10-0
80' Rode kaart SteDoCo Rode kaart voor H. Pinarci SteDoCo
80' Gele kaart Den Hoorn Gele kaart voor G. Sergi Den Hoorn
Video hoogtepunten en samenvatting SteDoCo - Den Hoorn
Opstellingen SteDoCo - Den Hoorn

Voorbeschouwing SteDoCo - Den Hoorn

SteDoCo en Den Hoorn spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat SteDoCo en Den Hoorn elkaar treffen in de KNVB Beker.