Nabeschouwing SVC '08 - HV & CV Quick (1-5) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt SVC '08 het zaterdag 29 augustus 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen HV & CV Quick.

Via de SVC '08 - HV & CV Quick live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SVC '08 - HV & CV Quick (1-5)

Het KNVB Beker duel tussen SVC '08 en HV & CV Quick is geëindigd in een 1-5 overwinning voor HV & CV Quick. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door F. van der Heiden, waarmee HV & CV Quick met 0-1 de leiding nam. HV & CV Quick vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. van der Heiden op een 0-2 voorsprong kwam te staan. G. van de Water dacht na 27 minuten te scoren voor HV & CV Quick, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 30e minuut was het SVC '08 dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van F. Toet. Na 44 minuten werd de voorsprong voor HV & CV Quick vergroot nadat R. Baten de 1-3 wist te scoren. In de 46e minuut scoorde J. Meefout namens HV & CV Quick. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 51e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was J. Fischer van HV & CV Quick die daarmee de stand op 1-4 zette. Even later in de 89e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 1-5 gezet door F. van der Heiden van HV & CV Quick.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-5 eindstand in het voordeel van HV & CV Quick.

Wedstrijdstatistieken SVC '08 - HV & CV Quick
1
5
LIVE SVC '08 - HV & CV Quick 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SVC '08 - HV & CV Quick teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt F. van der Heiden HV & CV Quick 0-1
19' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt F. van der Heiden HV & CV Quick 0-2
27' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt G. van de Water HV & CV Quick
30' Doelpunt SVC '08 Doelpunt F. Toet SVC '08 1-2
44' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt R. Baten HV & CV Quick 1-3
46' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt J. Meefout met assist van C. Hoekstra HV & CV Quick
46' Wissel SVC '08 Wissel M. de Jong voor F. Toet SVC '08
51' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt J. Fischer HV & CV Quick 1-4
60' Wissel SVC '08 Wissel E. van de Meent voor S. El Mhamdi SVC '08
60' Wissel SVC '08 Wissel R. Roosberg voor P. Bos SVC '08
81' Gele kaart HV & CV Quick Gele kaart voor R. Baten HV & CV Quick
85' Gele kaart HV & CV Quick Gele kaart voor S. Zeeman HV & CV Quick
89' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt F. van der Heiden HV & CV Quick 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting SVC '08 - HV & CV Quick
Opstellingen SVC '08 - HV & CV Quick

Voorbeschouwing SVC '08 - HV & CV Quick

SVC '08 en HV & CV Quick spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat SVC '08 en HV & CV Quick elkaar treffen in de KNVB Beker.