Nabeschouwing Ter Leede - Hoogezand (6-2) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 15:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Ter Leede het zaterdag 29 augustus 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hoogezand. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Roodemolen in Sassenheim.

Via de Ter Leede - Hoogezand live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ter Leede - Hoogezand (6-2)

Het KNVB Beker duel tussen Ter Leede en Hoogezand is geëindigd in een 6-2 overwinning voor Ter Leede. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Y. Kaabouni, waarmee Ter Leede met 1-0 de leiding nam. Ter Leede vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Steemers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Ter Leede, waarmee R. Steemers zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 46e minuut scoorde Ter Leede via S. Echahbouni, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Ook na de derde treffer nam Ter Leede geen gas terug, waardoor in de 51e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Y. Kaabouni. De vijfde treffer van Hoogezand viel in de 55e minuut en kwam op naam te staan van S. Echahbouni. In de 56e minuut leek M. Smit te scoren voor Hoogezand, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 56e minuut leek S. Wollinga te scoren voor Ter Leede, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. Even daarna in de 85e minuut werd opnieuw een doelpunt gemaakt door Hoogezand. Dit keer kwam het doelpunt op naam te staan van J. Slor die daarmee de stand op 5-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-2 stand in het voordeel van Ter Leede.

Wedstrijdstatistieken Ter Leede - Hoogezand
6
2
LIVE Ter Leede - Hoogezand 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ter Leede - Hoogezand teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Ter Leede Doelpunt Y. Kaabouni Ter Leede 1-0
11' Doelpunt Ter Leede Doelpunt R. Steemers Ter Leede 2-0
43' Doelpunt Ter Leede Doelpunt R. Steemers Ter Leede 3-0
46' Doelpunt Ter Leede Doelpunt S. Echahbouni met assist van M. van den Steenhoven Ter Leede
51' Doelpunt Ter Leede Doelpunt Y. Kaabouni Ter Leede 4-0
55' Doelpunt Hoogezand Doelpunt S. Echahbouni Hoogezand 5-0
56' Doelpunt Hoogezand Doelpunt M. Smit met assist van J. Vos Hoogezand
56' Doelpunt Ter Leede Doelpunt S. Wollinga met assist van R. Wolthuis Ter Leede
59' Wissel Hoogezand Wissel J. Anakotta voor F. Marcal Pinheiro Hoogezand
64' Wissel Ter Leede Wissel T. Kroon voor D. Walraven Ter Leede
64' Wissel Ter Leede Wissel T. Haarman voor R. Steemers Ter Leede
74' Wissel Ter Leede Wissel L. de Kruijs voor S. Wajer Ter Leede
81' Wissel Ter Leede Wissel N. Marti voor Y. Kaabouni Ter Leede
85' Doelpunt Hoogezand Doelpunt J. Slor Hoogezand 5-1
89' Doelpunt Ter Leede Doelpunt L. de Kruijs Ter Leede 6-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ter Leede - Hoogezand
Opstellingen Ter Leede - Hoogezand

Voorbeschouwing Ter Leede - Hoogezand

Ter Leede en Hoogezand spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Ter Leede en Hoogezand elkaar treffen in de KNVB Beker.