Nabeschouwing Vitesse - VVV Venlo (2-0) || KNVB Beker 2020/2021

Dinsdag 2 maart 2021 - 21:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Vitesse het dinsdag 2 maart 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - VVV Venlo (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen Vitesse en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door A. Broja, waarmee Vitesse met 1-0 de leiding nam. Vitesse vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Tannane op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Vitesse.

LIVE Vitesse - VVV Venlo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor G. Giakoumakis VVV-Venlo
37' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Janssen voor Z. Machach VVV-Venlo
63' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor O. Tannane Vitesse
75' Doelpunt Vitesse Doelpunt A. Broja met assist van O. Tannane Vitesse 1-0
75' Wissel Vitesse Wissel P. Vroegh voor L. Openda Vitesse
83' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Arias voor S. Schafer VVV-Venlo
84' Doelpunt Vitesse Doelpunt O. Tannane met assist van P. Vroegh Vitesse 2-0
87' Wissel Vitesse Wissel O. Darfalou voor O. Tannane Vitesse
89' Wissel Vitesse Wissel T. Hajek voor R. Bazoer Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - VVV Venlo
Opstellingen Vitesse - VVV Venlo
De opstellingen van Vitesse en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitesse - VVV Venlo

Vitesse en VVV Venlo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitesse en VVV Venlo elkaar treffen in de KNVB Beker.