Nabeschouwing VV Scherpenzeel - Groene Ster (2-3) || KNVB Beker 2020/2021

Zaterdag 29 augustus 2020 - 17:00 uur



In de KNVB Beker 2020/2021 neemt VV Scherpenzeel het zaterdag 29 augustus 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Groene Ster. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Bree-O in Scherpenzeel.

Via de VV Scherpenzeel - Groene Ster live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VV Scherpenzeel - Groene Ster (2-3)

Het KNVB Beker duel tussen VV Scherpenzeel en Groene Ster is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Groene Ster. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door C. Eind, waarmee Groene Ster met 0-1 de leiding nam. VV Scherpenzeel kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Ouaddouh, die daarmee de stand op 1-1 zette. M. Janssen dacht na 78 minuten te scoren voor Groene Ster, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat C. Eind namens VV Scherpenzeel in de 81e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette. Na 86 minuten spelen wist Groene Ster via K. Sissing de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Groene Ster een 2-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken VV Scherpenzeel - Groene Ster
Goals
2
3
LIVE VV Scherpenzeel - Groene Ster 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VV Scherpenzeel - Groene Ster teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt Groene Ster Doelpunt C. Eind Groene Ster 0-1
42' Doelpunt VV Scherpenzeel Doelpunt I. Ouaddouh VV Scherpenzeel 1-1
78' Doelpunt Groene Ster Doelpunt M. Janssen Groene Ster
81' Doelpunt VV Scherpenzeel Doelpunt C. Eind VV Scherpenzeel 1-2
86' Doelpunt Groene Ster Doelpunt K. Sissing met assist van I. Ouaddouh Groene Ster
90' Gele kaart Groene Ster Gele kaart voor C. Eind Groene Ster
Video hoogtepunten en samenvatting VV Scherpenzeel - Groene Ster
Opstellingen VV Scherpenzeel - Groene Ster

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing VV Scherpenzeel - Groene Ster

VV Scherpenzeel en Groene Ster spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat VV Scherpenzeel en Groene Ster elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst VV Scherpenzeel 0
Winst Groene Ster 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
VV Scherpenzeel - Groene Ster Opstelling VV Scherpenzeel Opstelling Groene Ster Live VV Scherpenzeel - Groene Ster Live VV Scherpenzeel - Groene Ster kijken VV Scherpenzeel - Groene Ster kijken Live VV Scherpenzeel - Groene Ster stream VV Scherpenzeel - Groene Ster Fox Sports Nabeschouwing VV Scherpenzeel - Groene Ster Uitslag VV Scherpenzeel - Groene Ster Statistieken VV Scherpenzeel - Groene Ster KNVB Beker 2020/2021 VV Scherpenzeel - Groene Ster wedden VV Scherpenzeel - Groene Ster gokken VV Scherpenzeel - Groene Ster Unibet