Nabeschouwing VVV Venlo - Go Ahead Eagles (1-0) || KNVB Beker 2020/2021

Donderdag 21 januari 2021 - 21:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt VVV Venlo het donderdag 21 januari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Go Ahead Eagles (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen VVV Venlo en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 1-0 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door A. Bastiaans, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Go Ahead Eagles dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van VVV Venlo.

LIVE VVV Venlo - Go Ahead Eagles 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor F. Ross Go Ahead Eagles
32' Wissel Go Ahead Eagles Wissel B. Van Hoeven voor F. Ross Go Ahead Eagles
35' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt A. Bastiaans met assist van S. Janssen VVV-Venlo 1-0
57' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Mulenga Go Ahead Eagles
60' Wissel VVV-Venlo Wissel D. Post voor A. Swinkels VVV-Venlo
61' Wissel VVV-Venlo Wissel E. Linthorst voor S. Janssen VVV-Venlo
61' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Da Graca voor V. van Crooij VVV-Venlo
63' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
71' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Dekker voor C. Kum VVV-Venlo
75' Wissel VVV-Venlo Wissel Z. Machach voor A. Coric VVV-Venlo
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Hendriks voor J. Mulenga Go Ahead Eagles
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Botos voor A. Rabillard Go Ahead Eagles
81' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bakker voor J. Veldmate Go Ahead Eagles
85' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor B. Lucassen Go Ahead Eagles
93' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor G. Botos Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Go Ahead Eagles
Opstellingen VVV Venlo - Go Ahead Eagles
De opstellingen van VVV Venlo en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.