Nabeschouwing Westlandia - Venray (4-1) || KNVB Beker 2020/2021

Zondag 30 augustus 2020 - 14:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Westlandia het zondag 30 augustus 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Venray. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk.

Via de Westlandia - Venray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westlandia - Venray (4-1)

Het KNVB Beker duel tussen Westlandia en Venray is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Westlandia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door N. Versteegen, waarmee Venray met 0-1 de leiding nam. In de 22e minuut was het Westlandia dat via W. Goeman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. de Groot dacht na 30 minuten te scoren voor Westlandia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 41e minuut scoorde Westlandia via R. Willemse, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 45 minuten spelen wist Westlandia via M. Vissers de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de tweede helft viel de gelijkmaker via een goal van M. van der Zalm waarmee Westlandia weer op gelijke hoogte stond. In de 64e minuut nam Westlandia de leiding na een doelpunt van R. van Beek. Na 75 minuten breidde Westlandia de voorsprong via R. van Beek verder uit. De stand in de wedstrijd kwam daarmee op 3-1 te staan. Even daarna viel in de 83e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd. D. de Groot zette namens Westlandia de stand op 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Westlandia.

LIVE Westlandia - Venray 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westlandia - Venray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Venray Doelpunt N. Versteegen Venray 0-1
22' Doelpunt Westlandia Doelpunt W. Goeman Westlandia
30' Doelpunt Westlandia Doelpunt D. de Groot Westlandia
41' Doelpunt Westlandia Doelpunt R. Willemse Westlandia
45' Doelpunt Westlandia Doelpunt M. Vissers Westlandia
46' Wissel Westlandia Wissel R. van Beek voor T. van der Voort Westlandia
51' Gele kaart Venray Gele kaart voor N. Versteegen Venray
61' Gele kaart Westlandia Gele kaart voor N. van Mil Westlandia
63' Doelpunt Westlandia Doelpunt M. van der Zalm Westlandia 1-1
64' Doelpunt Westlandia Doelpunt R. van Beek Westlandia 2-1
67' Wissel Venray Wissel R. Egelmeers voor S. Brinkman Venray
72' Wissel Westlandia Wissel D. Bransen voor M. Vissers Westlandia
73' Wissel Venray Wissel J. Rommen voor B. Kersten Venray
73' Wissel Venray Wissel J. Vullings voor B. Vievermans Venray
75' Doelpunt Westlandia Doelpunt R. van Beek Westlandia 3-1
78' Wissel Westlandia Wissel S. van Kesteren voor W. Goeman Westlandia
82' Wissel Westlandia Wissel G. van Ree voor N. van Mil Westlandia
82' Wissel Westlandia Wissel N. van Vliet voor K. Schutte Westlandia
83' Doelpunt Westlandia Doelpunt D. de Groot Westlandia 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Westlandia - Venray
Opstellingen Westlandia - Venray

Voorbeschouwing Westlandia - Venray

Westlandia en Venray spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Westlandia en Venray elkaar treffen in de KNVB Beker.