Nabeschouwing Willem II - Vitesse (0-2) || KNVB Beker 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 21:00 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt Willem II het donderdag 17 december 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Vitesse (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen Willem II en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 0-2 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Manhoef, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. Vitesse vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Buitink op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Vitesse.

LIVE Willem II - Vitesse 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Manhoef met assist van O. Darfalou Vitesse 0-1
41' Gele kaart Willem II Gele kaart voor S. Holmen Willem II
59' Wissel Vitesse Wissel D. Huisman voor L. Openda Vitesse
59' Wissel Vitesse Wissel T. Buitink voor O. Darfalou Vitesse
63' Doelpunt Vitesse Doelpunt T. Buitink met assist van O. Tannane Vitesse 0-2
66' Wissel Willem II Wissel K. O. Wriedt voor M. Kohlert Willem II
72' Wissel Willem II Wissel M. Tresor Ndayishimiye voor G. Saglam Willem II
79' Wissel Willem II Wissel J. Yeboah voor W. Spieringhs Willem II
79' Wissel Willem II Wissel V. Schippers voor L. Owusu Willem II
84' Gele kaart Willem II Gele kaart voor V. Schippers Willem II
89' Wissel Vitesse Wissel T. Hajek voor M. Wittek Vitesse
89' Wissel Vitesse Wissel H. Gong voor M. Manhoef Vitesse
90' Wissel Vitesse Wissel E. Hernandez voor O. Tannane Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Vitesse
Opstellingen Willem II - Vitesse
De opstellingen van Willem II en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitesse zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Willem II - Vitesse

Willem II en Vitesse spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Willem II en Vitesse elkaar treffen in de KNVB Beker.