Nabeschouwing Achilles Veen - DTS Ede (3-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 21 september 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt Achilles Veen het dinsdag 21 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen DTS Ede. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hanen Weide in Veen.

Via de Achilles Veen - DTS Ede live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles Veen - DTS Ede (3-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Achilles Veen en DTS Ede is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Achilles Veen. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Achilles Veen dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door W. Verstraaten, waarmee Achilles Veen met 1-0 de leiding nam. DTS Ede kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Holtman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette E. Palm zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee DTS Ede de leiding in de wedstrijd nam.

In de 69e minuut moest DTS Ede verder met een man minder, nadat A. Lak een tweede gele kaart kreeg. Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. van Huijgevoort de 2-2 maakte namens Achilles Veen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Achilles Veen dat via T. Sebregts nogmaals wist te scoren en daarmee op een 3-2 voorsprong kwam in de 112e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Achilles Veen die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Achilles Veen - DTS Ede
3
2
LIVE Achilles Veen - DTS Ede 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles Veen - DTS Ede teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt W. Verstraaten Achilles Veen 1-0
26' Doelpunt DTS Ede Doelpunt B. Holtman DTS Ede 1-1
30' Gele kaart DTS Ede Gele kaart voor A. Lak DTS Ede
42' Gele kaart Achilles Veen Gele kaart voor M. Boddaert Achilles Veen
45' Doelpunt DTS Ede Doelpunt E. Palm DTS Ede 1-2
46' Wissel DTS Ede Wissel R. Ploeg voor C. Willemsen DTS Ede
61' Wissel Achilles Veen Wissel S. Aerts voor J. Meierdres Achilles Veen
65' Wissel DTS Ede Wissel J. van Wijk voor E. Palm DTS Ede
65' Wissel Achilles Veen Wissel G. Dix voor T. Schilders Achilles Veen
69' Tweede gele kaart DTS Ede Tweede gele kaart voor A. Lak DTS Ede
72' Wissel Achilles Veen Wissel T. Sebregts voor M. Mandemakers Achilles Veen
76' Wissel DTS Ede Wissel E. Baars voor S. Homburg DTS Ede
76' Wissel DTS Ede Wissel W. Kada voor H. Vervaart DTS Ede
82' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt M. van Huijgevoort Achilles Veen 2-2
98' Gele kaart Achilles Veen Gele kaart voor G. Kools Achilles Veen
100' Wissel DTS Ede Wissel M. Laukili voor F. Hol DTS Ede
108' Wissel Achilles Veen Wissel Z. Moghal voor G. Kools Achilles Veen
108' Wissel Achilles Veen Wissel D. Wensink voor R. Koenen Achilles Veen
112' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt T. Sebregts Achilles Veen 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles Veen - DTS Ede
Opstellingen Achilles Veen - DTS Ede
De opstellingen van Achilles Veen en DTS Ede zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Achilles Veen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en DTS Ede zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.