Nabeschouwing Achilles Veen - DVS '33 (0-2) || KNVB Beker 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt Achilles Veen het donderdag 16 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen DVS '33. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hanen Weide in Veen.

Via de Achilles Veen - DVS '33 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles Veen - DVS '33 (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen Achilles Veen en DVS '33 is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 0-2 overwinning voor DVS '33. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door N. van Hilten, waarmee DVS '33 met 0-1 de leiding nam. DVS '33 vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Akla op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor DVS '33.

LIVE Achilles Veen - DVS '33 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles Veen - DVS '33 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt DVS '33 Doelpunt N. van Hilten met assist van A. Kruisheer DVS '33 0-1
44' Gele kaart Achilles Veen Gele kaart voor T. Van den Berg Achilles Veen
48' Doelpunt DVS '33 Doelpunt A. Akla met assist van B. Roemeon DVS '33 0-2
66' Wissel Achilles Veen Wissel G. Dix voor N. Wilborts Achilles Veen
66' Wissel Achilles Veen Wissel S. Aerts voor T. Schilders Achilles Veen
66' Wissel Achilles Veen Wissel R. Geeroms voor V. van Hoof Achilles Veen
66' Wissel DVS '33 Wissel Q. Veenhof voor M. van Dijk DVS '33
82' Wissel DVS '33 Wissel N. el Ablak voor A. Kruisheer DVS '33
86' Gele kaart Achilles Veen Gele kaart voor Achilles Veen
87' Gele kaart DVS '33 Gele kaart voor A. Akla DVS '33
92' Gele kaart Achilles Veen Gele kaart voor R. Geeroms Achilles Veen
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles Veen - DVS '33
Opstellingen Achilles Veen - DVS '33
De opstellingen van Achilles Veen en DVS '33 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Achilles Veen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en DVS '33 zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.