Nabeschouwing Achilles Veen - GVV Unitas (4-0) || KNVB Beker 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt Achilles Veen het woensdag 27 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen GVV Unitas. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Hanen Weide in Veen.

Via de Achilles Veen - GVV Unitas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles Veen - GVV Unitas (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen Achilles Veen en GVV Unitas is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 4-0 overwinning voor Achilles Veen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door R. Koenen, waarmee Achilles Veen met 1-0 de leiding nam. Achilles Veen vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Koenen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Achilles Veen, waarmee T. Sebregts zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Achilles Veen in de 72e minuut, nadat R. Geeroms de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Achilles Veen.

LIVE Achilles Veen - GVV Unitas 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles Veen - GVV Unitas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt R. Koenen met assist van T. Schilders Achilles Veen 1-0
46' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt R. Koenen met assist van T. de Man Achilles Veen 2-0
46' Wissel GVV Unitas Wissel R. Mutzers voor Y. Tilahun GVV Unitas
48' Gele kaart Achilles Veen Gele kaart voor R. Koenen Achilles Veen
56' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt T. Sebregts met assist van R. Koenen Achilles Veen 3-0
70' Wissel Achilles Veen Wissel J. Meierdres voor R. Koenen Achilles Veen
72' Doelpunt Achilles Veen Doelpunt R. Geeroms met assist van T. Schilders Achilles Veen 4-0
73' Wissel Achilles Veen Wissel G. Dix voor T. Schilders Achilles Veen
75' Gele kaart Achilles Veen Gele kaart voor T. Sebregts Achilles Veen
78' Wissel GVV Unitas Wissel D. Alexander voor E. Pisas GVV Unitas
78' Wissel GVV Unitas Wissel D. Goes voor O. Boulamhayan GVV Unitas
78' Wissel GVV Unitas Wissel F. Langermans voor I. Zaimi GVV Unitas
79' Gele kaart Achilles Veen Gele kaart voor T. van den Berg Achilles Veen
84' Wissel Achilles Veen Wissel O. Traore voor T. de Man Achilles Veen
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles Veen - GVV Unitas
Opstellingen Achilles Veen - GVV Unitas

Voorbeschouwing Achilles Veen - GVV Unitas

Achilles Veen en GVV Unitas spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Achilles Veen en GVV Unitas elkaar treffen in de KNVB Beker.