Nabeschouwing Ajax Amateurs - SC Cambuur (0-5) || KNVB Beker 2021/2022

Donderdag 28 oktober 2021 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt Ajax Amateurs het donderdag 28 oktober 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Ajax Amateurs - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax Amateurs - SC Cambuur (0-5)

Het KNVB Beker duel tussen Ajax Amateurs en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 0-5 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van X. Flemming zette SC Cambuur op een 0-1 voorsprong in de 22e minuut van de wedstrijd. SC Cambuur vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Krastev op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van SC Cambuur, waarmee E. Schouten zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 57 minuten was het S. Smal die de bal in eigen doel werkte, waardoor SC Cambuur op 0-4 kwam te staan. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor SC Cambuur. Deze werd gescoord door N. Doodeman in de 74e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Vereijken en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van SC Cambuur.

LIVE Ajax Amateurs - SC Cambuur 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax Amateurs - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Ajax Amateurs Gele kaart voor L. Slegt Ajax Amateurs
22' Eigen doelpunt SC Cambuur Eigen doelpunt X. Flemming SC Cambuur 0-1
35' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt F. Krastev met assist van I. Kallon SC Cambuur 0-2
38' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt E. Schouten met assist van R. Uldriķis SC Cambuur 0-3
46' Wissel SC Cambuur Wissel J. ter Heide voor M. Hoedemakers SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel T. Kiss voor I. Kallon SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel N. Doodeman voor D. Sambissa SC Cambuur
54' Wissel Ajax Amateurs Wissel R. de Jonge voor Y. Janzen Ajax Amateurs
57' Eigen doelpunt SC Cambuur Eigen doelpunt S. Smal SC Cambuur 0-4
64' Gele kaart Ajax Amateurs Gele kaart voor T. Buis Ajax Amateurs
67' Wissel Ajax Amateurs Wissel M. van Aggele voor S. Smal Ajax Amateurs
67' Wissel Ajax Amateurs Wissel A. Moussa voor K. Dames Ajax Amateurs
74' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt N. Doodeman met assist van R. Uldriķis SC Cambuur 0-5
75' Wissel SC Cambuur Wissel J. van der Meer voor D. Schmidt SC Cambuur
75' Wissel SC Cambuur Wissel S. Hendriks voor J. Jacobs SC Cambuur
82' Wissel Ajax Amateurs Wissel M. van der Vloot voor X. Flemming Ajax Amateurs
82' Wissel Ajax Amateurs Wissel V. Schep voor T. Buis Ajax Amateurs
84' Gele kaart Ajax Amateurs Gele kaart voor M. van der Vloot Ajax Amateurs
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax Amateurs - SC Cambuur
Opstellingen Ajax Amateurs - SC Cambuur
De opstellingen van Ajax Amateurs en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ajax Amateurs gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.