Nabeschouwing Ajax Amateurs - VVSB (4-1) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 21 september 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt Ajax Amateurs het dinsdag 21 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVSB. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Weeren in Amsterdam.

Via de Ajax Amateurs - VVSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax Amateurs - VVSB (4-1)

Het KNVB Beker duel tussen Ajax Amateurs en VVSB is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Ajax Amateurs. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door M. van Aggele, waarmee Ajax Amateurs met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van P. van der Slot zorgde ervoor dat Ajax Amateurs op 2-0 kwam te staan in de 67e minuut. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Ajax Amateurs, waarmee M. Anouar zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 86 minuten deed J. Halman iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van VVSB werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 94e minuut wist K. de Jong namens Ajax Amateurs de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Ajax Amateurs.

LIVE Ajax Amateurs - VVSB 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax Amateurs - VVSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt M. van Aggele Ajax Amateurs 1-0
67' Eigen doelpunt Ajax Amateurs Eigen doelpunt P. van der Slot Ajax Amateurs 2-0
68' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt M. Anouar Ajax Amateurs 3-0
86' Doelpunt VVSB Doelpunt J. Halman VVSB 3-1
94' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt K. de Jong Ajax Amateurs 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax Amateurs - VVSB
Opstellingen Ajax Amateurs - VVSB

Voorbeschouwing Ajax Amateurs - VVSB

Ajax Amateurs en VVSB spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Ajax Amateurs en VVSB elkaar treffen in de KNVB Beker.