Nabeschouwing Almere City - Go Ahead Eagles (0-2) || KNVB Beker 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt Almere City het woensdag 27 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Go Ahead Eagles (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen Almere City en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 0-2 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. L. Brouwers maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Go Ahead Eagles vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Go Ahead Eagles vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Iñigo Córdoba op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles.

LIVE Almere City - Go Ahead Eagles 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty Go Ahead Eagles Penalty L. Brouwers Go Ahead Eagles 0-1
46' Wissel Almere City Wissel J. Arweiler voor M. Pouwels Almere City
46' Wissel Almere City Wissel F. Hammouti voor B. van Vlerken Almere City
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Berden voor L. Brouwers Go Ahead Eagles
62' Wissel Almere City Wissel J. Puriel voor B. van Hoeven Almere City
65' Wissel Go Ahead Eagles Wissel B. Lucassen voor P. Rommens Go Ahead Eagles
65' Wissel Go Ahead Eagles Wissel R. Oratmangoen voor O. Heil Go Ahead Eagles
68' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor B. Kuipers Go Ahead Eagles
68' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Y. Bourhane Go Ahead Eagles
70' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt Iñigo Córdoba Go Ahead Eagles 0-2
73' Gele kaart Almere City Gele kaart voor T. Receveur Almere City
74' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Kok voor Cardona Go Ahead Eagles
74' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Q. Dumay voor Iñigo Córdoba Go Ahead Eagles
79' Wissel Almere City Wissel T. Wildeboer voor T. Receveur Almere City
79' Wissel Almere City Wissel T. van Leeuwen voor I. Alhaft Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Go Ahead Eagles
Opstellingen Almere City - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing Almere City - Go Ahead Eagles

Almere City en Go Ahead Eagles spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en Go Ahead Eagles in de KNVB Beker vond plaats op 29 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 1 keer wist de ploeg van Almere City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Almere City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.