In de KNVB Beker neemt Hoogland het woensdag 22 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westlandia. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Langenoord in Hoogland.

Via de Hoogland - Westlandia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoogland - Westlandia (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen Hoogland en Westlandia is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Westlandia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door A. Beeldstroo, waarmee Westlandia met 0-1 de leiding nam. In de 73e minuut moest van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Hoogland verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Westlandia.

Wedstrijdstatistieken Hoogland - Westlandia
LIVE Hoogland - Westlandia 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoogland - Westlandia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Westlandia Doelpunt A. Beeldstroo Westlandia 0-1
73' Rode kaart Hoogland Rode kaart voor Hoogland
Video hoogtepunten en samenvatting Hoogland - Westlandia
Opstellingen Hoogland - Westlandia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hoogland - Westlandia

Hoogland en Westlandia spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Hoogland en Westlandia elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Hoogland 0
Winst Westlandia 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hoogland - Westlandia Opstelling Hoogland Opstelling Westlandia Live Hoogland - Westlandia Live Hoogland - Westlandia kijken Hoogland - Westlandia kijken Live Hoogland - Westlandia stream Hoogland - Westlandia Fox Sports Nabeschouwing Hoogland - Westlandia Uitslag Hoogland - Westlandia Statistieken Hoogland - Westlandia KNVB Beker 2021/2022 Hoogland - Westlandia wedden Hoogland - Westlandia gokken Hoogland - Westlandia Unibet