Nabeschouwing HSC '21 - Excelsior 31 (1-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt HSC '21 het zaterdag 14 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior 31. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen.

Via de HSC '21 - Excelsior 31 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HSC '21 - Excelsior 31 (1-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen HSC '21 en Excelsior 31 is onder leiding van scheidsrechter Joshua Kuipers geëindigd in een 1-1 overwinning voor HSC '21. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het HSC '21 dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 95e minuut door S. Ottink, waarmee HSC '21 met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Excelsior '31 het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 100e minuut was het namelijk S. Beverdam die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Joshua Kuipers af en was het HSC '21 die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken HSC '21 - Excelsior 31
1
1
LIVE HSC '21 - Excelsior 31 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HSC '21 - Excelsior 31 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Excelsior '31 Gele kaart voor D. Reinders Excelsior '31
46' Gele kaart HSC '21 Gele kaart voor Caglar Uguz HSC '21
65' Wissel HSC '21 Wissel J. Scholten voor D. van der Weide HSC '21
65' Wissel HSC '21 Wissel S. Ottink voor E. Moldur HSC '21
69' Wissel Excelsior '31 Wissel S. Beverdam voor J. Veltkamp Excelsior '31
69' Wissel Excelsior '31 Wissel S. Thomas voor N. Davina Excelsior '31
80' Wissel HSC '21 Wissel K. Zwiers voor K. Veensma HSC '21
89' Gele kaart HSC '21 Gele kaart voor M. Schrijver HSC '21
90' Wissel Excelsior '31 Wissel L. van Beek voor D. Reinders Excelsior '31
90' Wissel Excelsior '31 Wissel D. Bruinink voor P. ten Have Excelsior '31
92' Gele kaart Excelsior '31 Gele kaart voor S. Beverdam Excelsior '31
95' Doelpunt HSC '21 Doelpunt S. Ottink HSC '21 1-0
98' Wissel Excelsior '31 Wissel S. Schets voor H. Penterman Excelsior '31
100' Doelpunt Excelsior '31 Doelpunt S. Beverdam Excelsior '31 1-1
103' Wissel Excelsior '31 Wissel L. Nijeboer voor N. Leemhuis Excelsior '31
105' Wissel HSC '21 Wissel R. Nicolaas voor Cenk Uguz HSC '21
112' Wissel HSC '21 Wissel Y. Coolen voor Caglar Uguz HSC '21
Video hoogtepunten en samenvatting HSC '21 - Excelsior 31
Opstellingen HSC '21 - Excelsior 31
De opstellingen van HSC '21 en Excelsior 31 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing HSC '21 - Excelsior 31

HSC '21 en Excelsior 31 spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joshua Kuipers en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat HSC '21 en Excelsior 31 elkaar treffen in de KNVB Beker.