In de KNVB Beker neemt HSV Hoek het dinsdag 21 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SteDoCo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Denoek in Hoek.

Via de HSV Hoek - SteDoCo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HSV Hoek - SteDoCo (2-3)

Het KNVB Beker duel tussen HSV Hoek en SteDoCo is geëindigd in een 2-3 overwinning voor SteDoCo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Schalkwijk, waarmee HSV Hoek met 1-0 de leiding nam. HSV Hoek vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Impens op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist SteDoCo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Verheul.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Schroder de 2-2 maakte voor SteDoCo. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk SteDoCo dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat G. Hiwat de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van SteDoCo.

Wedstrijdstatistieken HSV Hoek - SteDoCo
Goals
2
3
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
11
21
Schoten op doel
3
9
Aanvallen
84
106
Gevaarlijke aanvallen
60
72
Corners
11
5
Wissels
1
3
LIVE HSV Hoek - SteDoCo 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HSV Hoek - SteDoCo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt S. Schalkwijk HSV Hoek 1-0
28' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt R. Impens HSV Hoek 2-0
33' Doelpunt SteDoCo Doelpunt V. Verheul SteDoCo 2-1
52' Doelpunt SteDoCo Doelpunt J. Schroder SteDoCo 2-2
90' Doelpunt SteDoCo Doelpunt G. Hiwat SteDoCo 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting HSV Hoek - SteDoCo
Opstellingen HSV Hoek - SteDoCo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing HSV Hoek - SteDoCo

HSV Hoek en SteDoCo spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat HSV Hoek en SteDoCo elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst HSV Hoek 0
Winst SteDoCo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
HSV Hoek - SteDoCo Opstelling HSV Hoek Opstelling SteDoCo Live HSV Hoek - SteDoCo Live HSV Hoek - SteDoCo kijken HSV Hoek - SteDoCo kijken Live HSV Hoek - SteDoCo stream HSV Hoek - SteDoCo Fox Sports Nabeschouwing HSV Hoek - SteDoCo Uitslag HSV Hoek - SteDoCo Statistieken HSV Hoek - SteDoCo KNVB Beker 2021/2022 HSV Hoek - SteDoCo wedden HSV Hoek - SteDoCo gokken HSV Hoek - SteDoCo Unibet