Nabeschouwing IJsselmeervogels - Excelsior (0-3) || KNVB Beker 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt IJsselmeervogels het woensdag 27 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de IJsselmeervogels - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing IJsselmeervogels - Excelsior (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen IJsselmeervogels en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 0-3 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Excelsior kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van H. Botermans. Excelsior vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Botermans op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Excelsior, waarmee R. Niemeijer zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 90e minuut werd J. Buter van Excelsior met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Excelsior het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robin Hensgens, waardoor Excelsior een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE IJsselmeervogels - Excelsior 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd IJsselmeervogels - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Excelsior Doelpunt H. Botermans met assist van M. Wieffer Excelsior 0-1
14' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor R. Poepon IJsselmeervogels
46' Wissel IJsselmeervogels Wissel A. Haian voor P. van Arnhem IJsselmeervogels
51' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor A. Haian IJsselmeervogels
52' Doelpunt Excelsior Doelpunt H. Botermans met assist van M. Azarkan Excelsior 0-2
58' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. Niemeijer met assist van M. Azarkan Excelsior 0-3
63' Wissel IJsselmeervogels Wissel I. Boudouni voor K. Tadmine IJsselmeervogels
63' Wissel IJsselmeervogels Wissel D. Rosheuvel voor C. Ibrahim IJsselmeervogels
63' Wissel Excelsior Wissel M. Duku voor J. Baas Excelsior
63' Wissel Excelsior Wissel A. Aberkane voor B. Ormonde-Ottewill Excelsior
67' Wissel IJsselmeervogels Wissel J. Buitenhuis voor M. van de Laar IJsselmeervogels
73' Wissel Excelsior Wissel N. Dundas voor R. Niemeijer Excelsior
73' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor M. Azarkan Excelsior
83' Wissel Excelsior Wissel J. Buter voor S. Horemans Excelsior
84' Wissel IJsselmeervogels Wissel J. Ruizendaal voor K. Heerings IJsselmeervogels
90' Rode kaart Excelsior Rode kaart voor J. Buter Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting IJsselmeervogels - Excelsior
Opstellingen IJsselmeervogels - Excelsior

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - Excelsior

IJsselmeervogels en Excelsior spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Hensgens en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat IJsselmeervogels en Excelsior elkaar treffen in de KNVB Beker.