Nabeschouwing Kozakken Boys - Groene Ster (2-0) || KNVB Beker

Woensdag 22 september 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker neemt Kozakken Boys het woensdag 22 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Groene Ster. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Zwaaier in Werkendam.

Via de Kozakken Boys - Groene Ster live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kozakken Boys - Groene Ster (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen Kozakken Boys en Groene Ster is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kozakken Boys. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door G. Stout, waarmee Kozakken Boys met 1-0 de leiding nam. Kozakken Boys vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Lommers op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Kozakken Boys.

Wedstrijdstatistieken Kozakken Boys - Groene Ster
Goals
2
0
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
18
2
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
117
65
Gevaarlijke aanvallen
61
27
Corners
6
1
Wissels
5
2
LIVE Kozakken Boys - Groene Ster 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kozakken Boys - Groene Ster teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt G. Stout Kozakken Boys 1-0
56' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt J. Lommers Kozakken Boys 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Kozakken Boys - Groene Ster
Opstellingen Kozakken Boys - Groene Ster

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kozakken Boys - Groene Ster

Kozakken Boys en Groene Ster spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Kozakken Boys en Groene Ster elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Kozakken Boys 0
Winst Groene Ster 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kozakken Boys - Groene Ster Opstelling Kozakken Boys Opstelling Groene Ster Live Kozakken Boys - Groene Ster Live Kozakken Boys - Groene Ster kijken Kozakken Boys - Groene Ster kijken Live Kozakken Boys - Groene Ster stream Kozakken Boys - Groene Ster Fox Sports Nabeschouwing Kozakken Boys - Groene Ster Uitslag Kozakken Boys - Groene Ster Statistieken Kozakken Boys - Groene Ster KNVB Beker 2021/2022 Kozakken Boys - Groene Ster wedden Kozakken Boys - Groene Ster gokken Kozakken Boys - Groene Ster Unibet