Nabeschouwing Kozakken Boys - Telstar (1-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt Kozakken Boys het dinsdag 26 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Zwaaier in Werkendam.

Via de Kozakken Boys - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kozakken Boys - Telstar (1-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Kozakken Boys en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 1-2 overwinning voor Telstar. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Telstar dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. S. van Doorm maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Telstar vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Kozakken Boys kwam in de 93e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. van Ingen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 104e minuut zette T. Overtoom zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Telstar de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 114e minuut werd T. Doornbusch van Telstar met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Telstar het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 114e minuut moest Telstar verder met een man minder, nadat G. Plet een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Ingmar Oostrom af en was het Telstar die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Kozakken Boys - Telstar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kozakken Boys - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Penalty Telstar Penalty S. van Doorm Telstar 0-1
30' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor F. Keukens Kozakken Boys
36' Gele kaart Telstar Gele kaart voor G. Plet Telstar
43' Wissel Telstar Wissel A. Berenstein voor A. Bensabouh Telstar
61' Wissel Kozakken Boys Wissel T. Fagrach voor L. Hutten Kozakken Boys
65' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Telstar
65' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor T. Marijnissen Kozakken Boys
69' Wissel Telstar Wissel Y. Liesdek voor D. Blackson Telstar
80' Wissel Kozakken Boys Wissel J. Lommers voor A. Statie Kozakken Boys
80' Wissel Kozakken Boys Wissel E. van Overbeek voor N. Mekkaoui Kozakken Boys
80' Wissel Telstar Wissel R. Smit voor R. Fernandes Telstar
80' Wissel Telstar Wissel O. Kokcu voor G. van Velzen Telstar
87' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor G. Stout Kozakken Boys
89' Wissel Kozakken Boys Wissel S. van Ingen voor G. Stout Kozakken Boys
93' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt S. van Ingen Kozakken Boys 1-1
97' Wissel Kozakken Boys Wissel M. Veenhoven voor L. Bot Kozakken Boys
104' Doelpunt Telstar Doelpunt T. Overtoom Telstar 1-2
110' Wissel Telstar Wissel N. Van Wetten voor S. Vandermeulen Telstar
111' Wissel Telstar Wissel J. Molenaar voor T. Overtoom Telstar
114' Rode kaart Telstar Rode kaart voor T. Doornbusch Telstar
114' Tweede gele kaart Telstar Tweede gele kaart voor G. Plet Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Kozakken Boys - Telstar
Opstellingen Kozakken Boys - Telstar
De opstellingen van Kozakken Boys en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kozakken Boys gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Telstar zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Kozakken Boys - Telstar

Kozakken Boys en Telstar spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kozakken Boys en Telstar elkaar treffen in de KNVB Beker.