Nabeschouwing Lisse - AFC (1-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 21 september 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt Lisse het dinsdag 21 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AFC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ter Specke in Lisse.

Via de Lisse - AFC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lisse - AFC (1-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Lisse en AFC is geëindigd in een 1-2 overwinning voor AFC. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het AFC dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Zwetsloot, waarmee Lisse met 1-0 de leiding nam. AFC kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. de Mooij, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut moest Lisse verder met een man minder nadat T. Zwetsloot een rode kaart had gekregen.

In de 46e minuut was het AFC dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van R. Ignacio, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het AFC die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Lisse - AFC
1
2
LIVE Lisse - AFC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lisse - AFC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Lisse Doelpunt J. Zwetsloot Lisse 1-0
23' Gele kaart Lisse Gele kaart voor D. Verweij Lisse
29' Gele kaart AFC Gele kaart voor K. Teijsse AFC
32' Doelpunt AFC Doelpunt S. de Mooij AFC 1-1
38' Wissel Lisse Wissel Jeffrey Pérez voor K. van der Zwet Lisse
40' Rode kaart Lisse Rode kaart voor T. Zwetsloot Lisse
42' Gele kaart Lisse Gele kaart voor J. Zwetsloot Lisse
46' Wissel AFC Wissel R. Ignacio voor M. Jesse AFC
46' Doelpunt AFC Doelpunt R. Ignacio AFC 1-2
46' Wissel AFC Wissel T. Linthorst voor R. Schilder AFC
46' Wissel AFC Wissel T. Verhaar voor K. Teijsse AFC
68' Wissel AFC Wissel M. Grootfaam voor S. Owobowale AFC
77' Wissel Lisse Wissel J. van der Putten voor J. Zwetsloot Lisse
77' Wissel Lisse Wissel L. Marengo voor E. Stroo Lisse
87' Wissel AFC Wissel D. Ascencion voor C. Claver AFC
89' Wissel Lisse Wissel B. Schippers voor L. van der Steen Lisse
89' Wissel Lisse Wissel L. Klomp voor R. van Ekeris Lisse
95' Gele kaart Lisse Gele kaart voor M. Bormann Lisse
111' Gele kaart AFC Gele kaart voor T. Verhaar AFC
115' Wissel Lisse Wissel T. Slootbeek voor M. Bormann Lisse
117' Wissel AFC Wissel G. Markiet voor S. de Mooij AFC