Nabeschouwing NAC Breda - FC Utrecht (3-2) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 14 december 2021 - 21:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt NAC Breda het dinsdag 14 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Utrecht (3-2)

Het KNVB Beker duel tussen NAC Breda en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 3-2 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Dalmau van FC Utrecht via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 34 minuten was het M. van der Hoorn die FC Utrecht op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte T. Haye namens NAC Breda in de 55e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 71e minuut was het NAC Breda dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van T. Haye. In de 82e minuut moest FC Utrecht verder met een man minder, nadat M. van der Hoorn een tweede gele kaart kreeg. Na 88 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat A. Douvikas de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette. Het lukte NAC Breda in de 92e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was V. Kotzebue die de 3-2 wist te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Allard Lindhout bij een 3-2 eindstand in het voordeel van NAC Breda.

LIVE NAC Breda - FC Utrecht 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Penalty gemist FC Utrecht Penalty gemist A. Dalmau FC Utrecht
34' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt M. van der Hoorn met assist van A. Maher FC Utrecht 0-1
46' Wissel NAC Breda Wissel K. de Rooij voor B. van Schuppen NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel O. Velanas voor S. Agougil NAC Breda
54' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. van der Hoorn FC Utrecht
55' Doelpunt NAC Breda Doelpunt T. Haye NAC Breda 1-1
61' Wissel FC Utrecht Wissel S. van de Streek voor B. Ramselaar FC Utrecht
61' Wissel FC Utrecht Wissel M. Mahi voor R. Balk FC Utrecht
67' Wissel NAC Breda Wissel R. Ligeon voor M. Rutten NAC Breda
71' Doelpunt NAC Breda Doelpunt T. Haye NAC Breda 2-1
71' Wissel FC Utrecht Wissel A. Douvikas voor A. Dalmau FC Utrecht
75' Wissel FC Utrecht Wissel M. Mallahi voor J. van Overeem FC Utrecht
82' Tweede gele kaart FC Utrecht Tweede gele kaart voor M. van der Hoorn FC Utrecht
88' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt A. Douvikas FC Utrecht 2-2
89' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Seuntjens NAC Breda
91' Wissel NAC Breda Wissel V. Kotzebue voor E. Banzuzi NAC Breda
92' Doelpunt NAC Breda Doelpunt V. Kotzebue met assist van T. Haye NAC Breda 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - FC Utrecht
Opstellingen NAC Breda - FC Utrecht
De opstellingen van NAC Breda en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.