In de KNVB Beker neemt PEC Zwolle het dinsdag 26 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE PEC Zwolle - De Graafschap 0-0

Vanaf dinsdag 26 oktober 2021 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd PEC Zwolle - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 dagen, 21 uur, 41 minuten en 58 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - De Graafschap
Opstellingen PEC Zwolle - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing PEC Zwolle - De Graafschap

PEC Zwolle en De Graafschap spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en De Graafschap in de KNVB Beker vond plaats op 30 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PEC Zwolle favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl De Graafschap slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PEC Zwolle 1
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
PEC Zwolle - De Graafschap Opstelling PEC Zwolle Opstelling De Graafschap Live PEC Zwolle - De Graafschap Live PEC Zwolle - De Graafschap kijken PEC Zwolle - De Graafschap kijken Live PEC Zwolle - De Graafschap stream PEC Zwolle - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing PEC Zwolle - De Graafschap Uitslag PEC Zwolle - De Graafschap Statistieken PEC Zwolle - De Graafschap KNVB Beker 2021/2022 PEC Zwolle - De Graafschap wedden PEC Zwolle - De Graafschap gokken PEC Zwolle - De Graafschap Unibet