Nabeschouwing PEC Zwolle - De Graafschap (4-1) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt PEC Zwolle het dinsdag 26 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - De Graafschap (4-1)

Het KNVB Beker duel tussen PEC Zwolle en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 4-1 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Y. Nakayama, waarmee PEC Zwolle met 1-0 de leiding nam. PEC Zwolle vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Saymak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van PEC Zwolle, waarmee D. Huiberts zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

J. Konings zette De Graafschap even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Pol van Boekel toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist L. Fernandes namens PEC Zwolle de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pol van Boekel bij een 4-1 eindstand in het voordeel van PEC Zwolle.

LIVE PEC Zwolle - De Graafschap 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor R. Strieder PEC Zwolle
42' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Y. Nakayama met assist van L. Adzic PEC Zwolle 1-0
46' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor D. Huiberts PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel R. van den Berg voor S. Kersten PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel T. van den Belt voor R. Strieder PEC Zwolle
52' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. Saymak PEC Zwolle 2-0
54' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor G. Kastaneer PEC Zwolle
62' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt D. Huiberts met assist van G. Kastaneer PEC Zwolle 3-0
63' Wissel De Graafschap Wissel P. Brittijn voor J. Opoku De Graafschap
63' Wissel De Graafschap Wissel J. Konings voor D. Haen De Graafschap
70' Wissel PEC Zwolle Wissel E. Reijnders voor M. Saymak PEC Zwolle
73' Wissel De Graafschap Wissel C. Neghli voor G. Korte De Graafschap
73' Wissel De Graafschap Wissel J. Berrio voor H. Acheffay De Graafschap
73' Wissel PEC Zwolle Wissel M. De Wit voor L. Adzic PEC Zwolle
80' Wissel De Graafschap Wissel M. Hilderink voor J. Fortes De Graafschap
82' Penalty De Graafschap Penalty J. Konings De Graafschap 3-1
84' Wissel PEC Zwolle Wissel L. Fernandes voor G. Kastaneer PEC Zwolle
92' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt L. Fernandes PEC Zwolle 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - De Graafschap
Opstellingen PEC Zwolle - De Graafschap

Voorbeschouwing PEC Zwolle - De Graafschap

PEC Zwolle en De Graafschap spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en De Graafschap in de KNVB Beker vond plaats op 30 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PEC Zwolle favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl De Graafschap slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.