Nabeschouwing PEC Zwolle - MVV Maastricht (4-0) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 14 december 2021 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt PEC Zwolle het dinsdag 14 december 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - MVV Maastricht (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen PEC Zwolle en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 4-0 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. Voet, waarmee PEC Zwolle met 1-0 de leiding nam. PEC Zwolle vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. van den Berg op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van PEC Zwolle, waarmee L. Adzic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor PEC Zwolle in de 70e minuut, nadat S. Tedic de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor PEC Zwolle.

LIVE PEC Zwolle - MVV Maastricht 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt S. Voet met assist van Y. Nakayama PEC Zwolle 1-0
20' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt R. van den Berg met assist van L. Adzic PEC Zwolle 2-0
46' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Keulen voor L. Labylle MVV Maastricht
46' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Zeegers voor R. Zeegers MVV Maastricht
55' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor T. van den Belt PEC Zwolle
60' Wissel PEC Zwolle Wissel M. Pabai voor M. De Wit PEC Zwolle
60' Wissel PEC Zwolle Wissel M. Saymak voor R. Koolwijk PEC Zwolle
60' Wissel PEC Zwolle Wissel B. van Polen voor Y. Nakayama PEC Zwolle
62' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt L. Adzic met assist van T. van den Belt PEC Zwolle 3-0
69' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Caschili voor L. Adzic PEC Zwolle
69' Wissel MVV Maastricht Wissel T. van Bommel voor N. Souren MVV Maastricht
69' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Aziz voor R. Alberg MVV Maastricht
70' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt S. Tedic met assist van S. Lagsir PEC Zwolle 4-0
73' Wissel PEC Zwolle Wissel E. Mbinga voor T. van den Belt PEC Zwolle
78' Wissel MVV Maastricht Wissel K. Bosing voor M. Ntelo MVV Maastricht
79' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor M. Aziz MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - MVV Maastricht
Opstellingen PEC Zwolle - MVV Maastricht
De opstellingen van PEC Zwolle en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PEC Zwolle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en MVV Maastricht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.