Nabeschouwing PSV - Fortuna Sittard (2-0) || KNVB Beker 2021/2022

Woensdag 15 december 2021 - 21:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt PSV het woensdag 15 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Fortuna Sittard (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen PSV en Fortuna Sittard is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 2-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door R. Doan, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Doan op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor PSV.

LIVE PSV - Fortuna Sittard 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt PSV Doelpunt R. Doan met assist van M. Gotze PSV 1-0
38' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor I. Pinto Fortuna Sittard
46' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor Carlos Vinicius PSV
46' Wissel PSV Wissel Bruma voor M. Gotze PSV
46' Wissel Fortuna Sittard Wissel N. Lonwijk voor R. Janssen Fortuna Sittard
46' Wissel Fortuna Sittard Wissel M. Tirpan voor M. Angha Fortuna Sittard
61' Wissel PSV Wissel J. Teze voor P. Max PSV
62' Doelpunt PSV Doelpunt R. Doan met assist van Y. Vertessen PSV 2-0
71' Wissel Fortuna Sittard Wissel L. Semedo voor S. Baghdadi Fortuna Sittard
72' Wissel PSV Wissel M. Romero voor Y. Vertessen PSV
75' Wissel Fortuna Sittard Wissel Y. Celtik voor T. Noslin Fortuna Sittard
77' Gele kaart PSV Gele kaart voor E. Gutierrez PSV
81' Wissel Fortuna Sittard Wissel S. Hogervorst voor R. Musaba Fortuna Sittard
82' Wissel PSV Wissel R. Ledezma voor R. Doan PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Fortuna Sittard
Opstellingen PSV - Fortuna Sittard
De opstellingen van PSV en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fortuna Sittard zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Sjors Ultee
Voorbeschouwing PSV - Fortuna Sittard

PSV en Fortuna Sittard spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSV en Fortuna Sittard elkaar treffen in de KNVB Beker.