Nabeschouwing Spakenburg - FC Dordrecht (3-0) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt Spakenburg het dinsdag 26 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de Spakenburg - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spakenburg - FC Dordrecht (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen Spakenburg en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 3-0 overwinning voor Spakenburg. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Spakenburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van R. Junte. Spakenburg vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Zeeman op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Spakenburg, waarmee F. Schilder zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Spakenburg gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesse Rozendal, waardoor Spakenburg een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Spakenburg - FC Dordrecht 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spakenburg - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Spakenburg Doelpunt R. Junte met assist van R. Eindhoven Spakenburg 1-0
41' Doelpunt Spakenburg Doelpunt Y. Zeeman Spakenburg 2-0
45' Doelpunt Spakenburg Doelpunt F. Schilder Spakenburg 3-0
46' Wissel FC Dordrecht Wissel K. Vermeulen voor T. Holscher FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel N. Agrafiotis voor S. Meijer FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Hobbel voor N. Baggerman FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Donkor voor J. Wielzen FC Dordrecht
61' Wissel Spakenburg Wissel Y. Koelewijn voor R. Junte Spakenburg
61' Wissel Spakenburg Wissel R. Tol voor R. Eindhoven Spakenburg
65' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor H. van Lopik Spakenburg
68' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Biberoglu voor M. Savastano FC Dordrecht
69' Wissel Spakenburg Wissel J. van Diermen voor F. Schilder Spakenburg
70' Wissel Spakenburg Wissel J. Beekhuis voor H. van Lopik Spakenburg
75' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor T. Brinkman Spakenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Spakenburg - FC Dordrecht
Opstellingen Spakenburg - FC Dordrecht

Voorbeschouwing Spakenburg - FC Dordrecht

Spakenburg en FC Dordrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spakenburg en FC Dordrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.