Nabeschouwing SteDoCo - FC Utrecht (0-5) || KNVB Beker 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2021/2022 neemt SteDoCo het dinsdag 26 oktober 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark SteDoCo in Hoornaar.

Via de SteDoCo - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SteDoCo - FC Utrecht (0-5)

Het KNVB Beker duel tussen SteDoCo en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 0-5 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door R. Balk, waarmee FC Utrecht met 0-1 de leiding nam. FC Utrecht vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Boussaid op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van FC Utrecht, waarmee A. Maher zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Utrecht geen gas terug, waardoor in de 79e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Sylla. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Utrecht. Deze werd gescoord door S. van de Streek in de 91e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sander van der Eijk bij een 0-5 eindstand in het voordeel van FC Utrecht.

LIVE SteDoCo - FC Utrecht 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SteDoCo - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. Balk FC Utrecht 0-1
40' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt O. Boussaid FC Utrecht 0-2
54' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt A. Maher FC Utrecht 0-3
58' Wissel SteDoCo Wissel B. Jongeneel voor I. van Weert SteDoCo
58' Wissel SteDoCo Wissel J. Schroder voor O. Pilon SteDoCo
61' Wissel FC Utrecht Wissel A. Zagre voor D. Warmerdam FC Utrecht
62' Wissel FC Utrecht Wissel S. van de Streek voor A. Maher FC Utrecht
62' Wissel FC Utrecht Wissel M. Mallahi voor B. Ramselaar FC Utrecht
68' Wissel SteDoCo Wissel G. dos Santos voor B. van Wanrooy SteDoCo
68' Wissel SteDoCo Wissel G. Hiwat voor V. Verheul SteDoCo
72' Wissel FC Utrecht Wissel D. Van Den Berg voor M. Van der Maarel FC Utrecht
79' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt M. Sylla FC Utrecht 0-4
82' Wissel SteDoCo Wissel J. Sterrenburg voor I. Toure SteDoCo
83' Wissel FC Utrecht Wissel E. Maddy voor M. Sylla FC Utrecht
91' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek FC Utrecht 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting SteDoCo - FC Utrecht
Opstellingen SteDoCo - FC Utrecht
De opstellingen van SteDoCo en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SteDoCo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Frans Adelaar
Coach René Hake
Voorbeschouwing SteDoCo - FC Utrecht

SteDoCo en FC Utrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SteDoCo en FC Utrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.