Nabeschouwing ADO '20 - FC Emmen (1-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt ADO '20 het woensdag 19 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Vlotter in Heemskerk.

Via de ADO '20 - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO '20 - FC Emmen (1-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen ADO '20 en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Emmen. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het FC Emmen dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Doesburg in de 10e minuut, waardoor ADO '20 met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 58 minuten was het F. Glim die ADO '20 op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte R. Zivkovic namens FC Emmen in de 65e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat A. Toufiqui namens FC Emmen in de 98e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Erwin Blank af en was het FC Emmen die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE ADO '20 - FC Emmen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO '20 - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Rode kaart ADO '20 Rode kaart voor R. Doesburg ADO '20
28' Gele kaart ADO '20 Gele kaart voor M. Brenna ADO '20
46' Wissel ADO '20 Wissel T. Amson voor S. Mazreku ADO '20
58' Doelpunt ADO '20 Doelpunt F. Glim met assist van T. Amson ADO '20 1-0
59' Wissel FC Emmen Wissel R. Zivkovic voor J. Vlak FC Emmen
59' Wissel FC Emmen Wissel B. Scholte voor J. Assehnoun FC Emmen
65' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Zivkovic met assist van A. El Messaoudi FC Emmen 1-1
69' Wissel FC Emmen Wissel O. ter Haar Romeny voor A. El Messaoudi FC Emmen
75' Wissel ADO '20 Wissel J. Tesselaar voor D. Lute ADO '20
84' Wissel ADO '20 Wissel M. Gencer voor F. Glim ADO '20
86' Wissel FC Emmen Wissel A. Toufiqui voor R. Mendes FC Emmen
89' Wissel ADO '20 Wissel R. de Waard voor H. Opoku ADO '20
98' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Toufiqui met assist van O. ter Haar Romeny FC Emmen 1-2
104' Wissel ADO '20 Wissel M. Klopper voor M. Zonneveld ADO '20
105' Wissel FC Emmen Wissel F. Pacheco voor O. ter Haar Romeny FC Emmen
113' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. Zivkovic FC Emmen
120' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. Araujo FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting ADO '20 - FC Emmen
Opstellingen ADO '20 - FC Emmen

Voorbeschouwing ADO '20 - FC Emmen

ADO '20 en FC Emmen spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat ADO '20 en FC Emmen elkaar treffen in de KNVB Beker.