Nabeschouwing ADO '20 - VVOG (4-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 19:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt ADO '20 het zaterdag 13 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen VVOG. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Vlotter in Heemskerk.

Via de ADO '20 - VVOG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO '20 - VVOG (4-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen ADO '20 en VVOG is onder leiding van scheidsrechter Preston Henshuijs geëindigd in een 4-3 overwinning voor ADO '20. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het ADO '20 dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Klopper, waarmee ADO '20 met 1-0 de leiding nam. VVOG kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Hoogedoorn, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette S. Mazreku zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee ADO '20 de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen M. Zwart in de 85e minuut de 2-2 maakte namens VVOG. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. VVOG leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 93 minuten op voorsprong na een goal van J. de Graaf: 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 98e minuut was het M. Zonneveld die ADO '20 weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Na 102 minuten werd J. Snijders van VVOG met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor VVOG het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door M. Zonneveld van ADO '20 die daarmee in de 106e minuut de eindstand bepaalde: 4-3.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Preston Henshuijs af en was het ADO '20 die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-3 overwinning.

LIVE ADO '20 - VVOG 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO '20 - VVOG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt ADO '20 Doelpunt M. Klopper ADO '20 1-0
24' Doelpunt VVOG Doelpunt J. Hoogedoorn VVOG 1-1
49' Doelpunt ADO '20 Doelpunt S. Mazreku ADO '20 2-1
85' Doelpunt VVOG Doelpunt M. Zwart VVOG 2-2
93' Doelpunt VVOG Doelpunt J. de Graaf VVOG 2-3
98' Doelpunt ADO '20 Doelpunt M. Zonneveld ADO '20 3-3
102' Rode kaart VVOG Rode kaart voor J. Snijders VVOG
106' Doelpunt ADO '20 Doelpunt M. Zonneveld ADO '20 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting ADO '20 - VVOG
Opstellingen ADO '20 - VVOG

Voorbeschouwing ADO '20 - VVOG

ADO '20 en VVOG spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Preston Henshuijs en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat ADO '20 en VVOG elkaar treffen in de KNVB Beker.