Nabeschouwing Ajax - PSV (1-1) (2-3 na strafschoppen) || KNVB Beker 2022/2023

Zondag 30 april 2023 - 18:00 uur



Ajax - PSV

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Ajax het zondag 30 april 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Ajax - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - PSV (1-1) (2-3 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Ajax en PSV is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een overwinning voor PSV. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek PSV het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-3 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Ajax - PSV
Goals
1
1
LIVE Ajax - PSV 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - PSV
Opstellingen Ajax - PSV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ajax - PSV

Ajax en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ajax en PSV in de KNVB Beker vond plaats op 10 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Ajax favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl PSV slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ajax 2
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ajax - PSV Opstelling Ajax Opstelling PSV Live Ajax - PSV Live Ajax - PSV kijken Ajax - PSV kijken Live Ajax - PSV stream Ajax - PSV Fox Sports Nabeschouwing Ajax - PSV Uitslag Ajax - PSV Statistieken Ajax - PSV KNVB Beker 2022/2023 Ajax - PSV wedden Ajax - PSV gokken Ajax - PSV Unibet