Nabeschouwing Blauw Geel '38 - Baronie (4-0) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 21 september 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Blauw Geel '38 het woensdag 21 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Baronie. De wedstrijd wordt gespeeld in Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel.

Via de Blauw Geel '38 - Baronie live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blauw Geel '38 - Baronie (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen Blauw Geel '38 en Baronie is onder leiding van scheidsrechter Rick Sturm geëindigd in een 4-0 overwinning voor Blauw Geel '38. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. de Meij, waarmee Blauw Geel '38 met 1-0 de leiding nam. Blauw Geel '38 vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Loermans op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Blauw Geel '38, waarmee K. van der Zanden zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Blauw Geel '38 in de 88e minuut, nadat B. van de Nieuwenhof de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Blauw Geel '38.

Wedstrijdstatistieken Blauw Geel '38 - Baronie
4
0
LIVE Blauw Geel '38 - Baronie 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blauw Geel '38 - Baronie teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt D. de Meij Blauw Geel '38 1-0
75' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt L. Loermans Blauw Geel '38 2-0
82' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt K. van der Zanden Blauw Geel '38 3-0
88' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt B. van de Nieuwenhof Blauw Geel '38 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Blauw Geel '38 - Baronie
Opstellingen Blauw Geel '38 - Baronie

Voorbeschouwing Blauw Geel '38 - Baronie

Blauw Geel '38 en Baronie spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rick Sturm en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Blauw Geel '38 en Baronie elkaar treffen in de KNVB Beker.