Nabeschouwing De Treffers - SC Cambuur (1-0) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 11 januari 2023 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2022/2023 neemt De Treffers het woensdag 11 januari 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Zuid in Groesbeek.

Via de De Treffers - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Treffers - SC Cambuur (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen De Treffers en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 1-0 overwinning voor De Treffers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken De Treffers - SC Cambuur
Goals
1
0
LIVE De Treffers - SC Cambuur 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Treffers - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting De Treffers - SC Cambuur
Opstellingen De Treffers - SC Cambuur

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Treffers - SC Cambuur

De Treffers en SC Cambuur spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat De Treffers en SC Cambuur elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst De Treffers 0
Winst SC Cambuur 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
De Treffers - SC Cambuur Opstelling De Treffers Opstelling SC Cambuur Live De Treffers - SC Cambuur Live De Treffers - SC Cambuur kijken De Treffers - SC Cambuur kijken Live De Treffers - SC Cambuur stream De Treffers - SC Cambuur Fox Sports Nabeschouwing De Treffers - SC Cambuur Uitslag De Treffers - SC Cambuur Statistieken De Treffers - SC Cambuur KNVB Beker 2022/2023 De Treffers - SC Cambuur wedden De Treffers - SC Cambuur gokken De Treffers - SC Cambuur Unibet