Nabeschouwing DEM - Blauw Geel '38 (1-4) || KNVB Beker 2022/2023

Donderdag 20 oktober 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt DEM het donderdag 20 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Blauw Geel '38. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Adrichem in Beverwijk.

Via de DEM - Blauw Geel '38 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DEM - Blauw Geel '38 (1-4)

Het KNVB Beker duel tussen DEM en Blauw Geel '38 is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 1-4 overwinning voor Blauw Geel '38. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door K. van der Zanden, waarmee Blauw Geel '38 met 0-1 de leiding nam. DEM kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Daniels, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette Y. Nasser zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Blauw Geel '38 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Blauw Geel '38 vergroot nadat B. van de Nieuwenhof de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 69e minuut wist K. van der Zanden namens Blauw Geel '38 de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nick Smit en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Blauw Geel '38.

LIVE DEM - Blauw Geel '38 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DEM - Blauw Geel '38 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart DEM Gele kaart voor T. Verswijveren DEM
23' Gele kaart DEM Gele kaart voor J. van Gelderen DEM
24' Gele kaart Blauw Geel '38 Gele kaart voor E. Gorcuoglu Blauw Geel '38
42' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt K. van der Zanden met assist van B. van de Nieuwenhof Blauw Geel '38 0-1
45' Doelpunt DEM Doelpunt N. Daniels met assist van T. Wolters DEM 1-1
46' Wissel Blauw Geel '38 Wissel M. Boonstoppel voor E. Gorcuoglu Blauw Geel '38
46' Wissel Blauw Geel '38 Wissel H. Barglan voor M. Alkir Blauw Geel '38
52' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt Y. Nasser Blauw Geel '38 1-2
57' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt B. van de Nieuwenhof met assist van M. Boonstoppel Blauw Geel '38 1-3
59' Gele kaart DEM Gele kaart voor N. Daniels DEM
63' Wissel DEM Wissel J. Schavemaker voor J. van Gelderen DEM
63' Wissel DEM Wissel C. Olf voor N. Daniels DEM
63' Wissel Blauw Geel '38 Wissel L. Loermans voor Y. Nasser Blauw Geel '38
69' Doelpunt Blauw Geel '38 Doelpunt K. van der Zanden Blauw Geel '38 1-4
74' Wissel DEM Wissel M. Obioha voor B. Zejli DEM
74' Wissel DEM Wissel E. Altun voor U. Kaya DEM
80' Wissel Blauw Geel '38 Wissel H. van den Nieuwenhof voor R. Voets Blauw Geel '38
82' Gele kaart Blauw Geel '38 Gele kaart voor B. van de Nieuwenhof Blauw Geel '38
90' Wissel Blauw Geel '38 Wissel N. Oubaha voor D. de Meij Blauw Geel '38
Video hoogtepunten en samenvatting DEM - Blauw Geel '38
Opstellingen DEM - Blauw Geel '38

Voorbeschouwing DEM - Blauw Geel '38

DEM en Blauw Geel '38 spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat DEM en Blauw Geel '38 elkaar treffen in de KNVB Beker.