Nabeschouwing DOVO - Spakenburg (0-1) || KNVB Beker 2022/2023

Dinsdag 20 september 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt DOVO het dinsdag 20 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Spakenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Via de DOVO - Spakenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing DOVO - Spakenburg (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen DOVO en Spakenburg is onder leiding van scheidsrechter Kevin Puts geëindigd in een 0-1 overwinning voor Spakenburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 16e minuut dacht Spakenburg op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Veenhoven. Helaas voor Spakenburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 30 minuten was het F. van der Linden die Spakenburg op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Spakenburg.

LIVE DOVO - Spakenburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd DOVO - Spakenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Spakenburg Doelpunt M. Veenhoven met assist van L. Admiraal Spakenburg
30' Doelpunt Spakenburg Doelpunt F. van der Linden Spakenburg 0-1
43' Gele kaart DOVO Gele kaart voor D. Hettinga DOVO
56' Gele kaart DOVO Gele kaart voor L. Rebergen DOVO
62' Wissel DOVO Wissel M. Versteeg voor G. van Dijk DOVO
62' Wissel DOVO Wissel N. Hak voor A. Mercan DOVO
72' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor V. Volkert Spakenburg
76' Wissel DOVO Wissel F. Rodriguez voor N. de Bondt DOVO
77' Wissel Spakenburg Wissel R. Eindhoven voor K. Wesdorp Spakenburg
86' Wissel DOVO Wissel T. van der Neut voor H. Haouat DOVO
86' Wissel Spakenburg Wissel T. Brinkman voor M. Veenhoven Spakenburg
Video hoogtepunten en samenvatting DOVO - Spakenburg
Opstellingen DOVO - Spakenburg

Voorbeschouwing DOVO - Spakenburg

DOVO en Spakenburg spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Puts en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat DOVO en Spakenburg elkaar treffen in de KNVB Beker.