Nabeschouwing Groene Ster - Barendrecht (2-0) || KNVB Beker 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Groene Ster het zaterdag 13 augustus 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Barendrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Pronsenbroek in Heerlen.

Via de Groene Ster - Barendrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Groene Ster - Barendrecht (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen Groene Ster en Barendrecht is onder leiding van scheidsrechter Boyd van Kommer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Groene Ster. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door B. Simons, waarmee Groene Ster met 1-0 de leiding nam. Groene Ster vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Eind op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Groene Ster.

LIVE Groene Ster - Barendrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Groene Ster - Barendrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Doelpunt Groene Ster Doelpunt B. Simons Groene Ster 1-0
77' Doelpunt Groene Ster Doelpunt C. Eind Groene Ster 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Groene Ster - Barendrecht
Opstellingen Groene Ster - Barendrecht

Voorbeschouwing Groene Ster - Barendrecht

Groene Ster en Barendrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Boyd van Kommer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Groene Ster en Barendrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.