Nabeschouwing GVV Unitas - DEM (0-0) (4-5 na strafschoppen) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 21 september 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt GVV Unitas het woensdag 21 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen DEM. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Molenvliet in Gorinchem.

Via de GVV Unitas - DEM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GVV Unitas - DEM (0-0) (4-5 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen GVV Unitas en DEM is onder leiding van scheidsrechter Steve Janssen geëindigd in een overwinning voor DEM. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek DEM het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren GVV Unitas en DEM gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. DEM kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

LIVE GVV Unitas - DEM 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GVV Unitas - DEM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

100' Wissel GVV Unitas Wissel R. Nartey voor E. Vries GVV Unitas
113' Wissel DEM Wissel C. Olf voor B. Zejli DEM
40' Penalty gescoord in shootout DEM Penalty gescoord in shootout B. Zejli DEM
43' Penalty gescoord in shootout GVV Unitas Penalty gescoord in shootout M. Helstone GVV Unitas
52' Penalty gescoord in shootout DEM Penalty gescoord in shootout J. van Gelderen DEM
54' Penalty gescoord in shootout GVV Unitas Penalty gescoord in shootout O. Boulamhayan GVV Unitas
60' Penalty gescoord in shootout DEM Penalty gescoord in shootout T. Schalekamp M. Helstone DEM
73' Penalty gescoord in shootout GVV Unitas Penalty gescoord in shootout E. Vries GVV Unitas
79' Penalty gescoord in shootout DEM Penalty gescoord in shootout C. Karg N. Daniels DEM
91' Penalty gescoord in shootout GVV Unitas Penalty gescoord in shootout D. Koster B. van Doorneveld GVV Unitas
98' Penalty gescoord in shootout DEM Penalty gescoord in shootout A. McDermott D. Ruwaard DEM
98' Penalty gemist in shootout GVV Unitas Penalty gemist in shootout T. Wolters T. de Vries GVV Unitas
Video hoogtepunten en samenvatting GVV Unitas - DEM
Opstellingen GVV Unitas - DEM

Voorbeschouwing GVV Unitas - DEM

GVV Unitas en DEM spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Janssen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat GVV Unitas en DEM elkaar treffen in de KNVB Beker.