Nabeschouwing GVVV - FC Den Bosch (1-3) || KNVB Beker 2022/2023

Dinsdag 18 oktober 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt GVVV het dinsdag 18 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Via de GVVV - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GVVV - FC Den Bosch (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen GVVV en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. GVVV kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Spies. FC Den Bosch kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. van Grunsven, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette N. Moller zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Den Bosch de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor FC Den Bosch vergroot nadat S. Maas de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor FC Den Bosch.

LIVE GVVV - FC Den Bosch 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GVVV - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt GVVV Doelpunt J. Spies met assist van B. Maguire GVVV 1-0
46' Wissel FC Den Bosch Wissel N. Moller voor E. Patoulidis FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel T. van Grunsven voor D. Ryan FC Den Bosch
47' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt T. van Grunsven met assist van D. Verbeek FC Den Bosch 1-1
70' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt N. Moller met assist van R. Mulders FC Den Bosch 1-2
73' Gele kaart GVVV Gele kaart voor E. Hoogenboom GVVV
77' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Maas FC Den Bosch 1-3
81' Wissel GVVV Wissel I. Latif voor J. Spies GVVV
81' Wissel GVVV Wissel J. Bitter voor G. Sille GVVV
81' Wissel GVVV Wissel D. de Leeuw voor M. de Jong GVVV
82' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van Hedel voor R. Mulders FC Den Bosch
84' Wissel GVVV Wissel M. Grotenbreg voor J. Potjes GVVV
85' Wissel GVVV Wissel M. Epskamp voor E. Hoogenboom GVVV
89' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Halilovic voor A. Ahannach FC Den Bosch
89' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Cordoba voor D. Verbeek FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting GVVV - FC Den Bosch
Opstellingen GVVV - FC Den Bosch

Voorbeschouwing GVVV - FC Den Bosch

GVVV en FC Den Bosch spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat GVVV en FC Den Bosch elkaar treffen in de KNVB Beker.