Nabeschouwing Kozakken Boys - Vitesse (2-2) (5-4 na strafschoppen) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Kozakken Boys het woensdag 19 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Zwaaier in Werkendam.

Via de Kozakken Boys - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kozakken Boys - Vitesse (2-2) (5-4 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Kozakken Boys en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een overwinning voor Kozakken Boys. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Kozakken Boys het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door B. Białek, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut was het Kozakken Boys dat via T. Hájek dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Marc Nagtegaal. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 0-1 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-4 score in het voordeel van Kozakken Boys, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Kozakken Boys - Vitesse 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kozakken Boys - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Vitesse Doelpunt B. Białek met assist van M. Bero Vitesse 0-1
47' Wissel Vitesse Wissel L. Hutten voor Vitesse 1-1
46' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt T. Hájek met assist van E. Cornelisse Kozakken Boys
46' Wissel Vitesse Wissel M. Manhoef voor G. de Regt Vitesse
46' Wissel Vitesse Wissel M. Sankoh voor Ferro Vitesse
63' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor S. Tronstad Vitesse
67' Doelpunt Vitesse Doelpunt K. Kozłowski met assist van M. Manhoef Vitesse 1-2
77' Wissel Kozakken Boys Wissel E. Herman voor L. Hutten Kozakken Boys
78' Wissel Kozakken Boys Wissel J. Lommers voor K. Vermeulen Kozakken Boys
81' Wissel Kozakken Boys Wissel U. Altintas voor F. Korporaal Kozakken Boys
82' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt L. van Zundert met assist van U. Altintas Kozakken Boys 2-2
86' Wissel Vitesse Wissel N. Frederiksen voor M. Bero Vitesse
91' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor U. Altintas Kozakken Boys
101' Wissel Kozakken Boys Wissel D. Da Silva Mendes voor F. Keukens Kozakken Boys
110' Wissel Kozakken Boys Wissel J. Geelhoedt voor L. van Zundert Kozakken Boys
116' Gele kaart Kozakken Boys Gele kaart voor T. Hájek Kozakken Boys
116' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor K. Ramsteijn Vitesse
1' Penalty gescoord in shootout Vitesse Penalty gescoord in shootout K. Kozłowski Vitesse 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Kozakken Boys Penalty gescoord in shootout J. Lommers Kozakken Boys 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Vitesse Penalty gescoord in shootout S. Tronstad Vitesse 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Kozakken Boys Penalty gescoord in shootout U. Altintas Kozakken Boys 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Vitesse Penalty gescoord in shootout B. Białek Vitesse 2-3
3' Penalty gescoord in shootout Kozakken Boys Penalty gescoord in shootout S. van Ingen Kozakken Boys 3-3
4' Penalty gemist in shootout Vitesse Penalty gemist in shootout M. Meulensteen Vitesse 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Kozakken Boys Penalty gescoord in shootout G. Stout Kozakken Boys 4-3
5' Penalty gescoord in shootout Vitesse Penalty gescoord in shootout N. Frederiksen Vitesse 4-4
5' Penalty gescoord in shootout Kozakken Boys Penalty gescoord in shootout K. Ramsteijn Kozakken Boys 5-4
Video hoogtepunten en samenvatting Kozakken Boys - Vitesse
Opstellingen Kozakken Boys - Vitesse

Voorbeschouwing Kozakken Boys - Vitesse

Kozakken Boys en Vitesse spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kozakken Boys en Vitesse in de KNVB Beker vond plaats op 20 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Vitesse favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kozakken Boys te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kozakken Boys. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.